Povestea lui face înconjurul LUMII: A VEGHEAT 20 de ANI mormântul soţiei sale până a murit şi el

Rocky Abalsamo a rămas văduv în 1993, când soţa lui, Julita, în vârstă de 55 de ani, a murit în urma unei operaţii. De atunci, el i-a vegheat mormântul zi de zi, timp de 20 de ani, până s-a stins şi el din viaţă, la vârsta de 97 de ani.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 08:55

Povestea bărbatului care a vegheat 20 de ani, zi de zi, până a părăsit şi el această lume, mormântul soţiei sale a făcut înconjurul lumii. Rocky Abalsamo, un american din Boston, a murit şi el acum, la vârsta de 97 de ani, scrie publicaţia Boston Globe.

Rocky a pierdut-o pe soţia lui, Julita, în 1993, când ea avea 55 de ani, în urma unor complicaţii survenite după o operaţie pe inimă. Amândoi erau originari din Argentina, dar au emigrat în Statele Unite, în 1971.

Legătura lor a fost atât de puternică, încât bărbatul nu numai că nu s-a gândit să îşi refacă viaţa după moartea soţiei, dar nici nu a putut să stea departe de ea, chiar şi moartă. Astfel, el s-a mutat la cimitirul Sfântul Iosif din Boston, unde a stat zi de zi, indiferent că era ploaie, vânt, soare sau ninsoare.

Dragostea lui Rocky AQbalsamo pentru soţia lui a mişcat o lume-ntreagă. Zeci zeci de persoane care veneau ocazional la cimitir, îi aduceau mâncare şi haine sau decorau mormântul soţiei lui cu flori şi figurine de pluş. Bărbatul le spunea tuturor că se simte bine când se află în apropierea soţiei lui.

Povestea lui Rocky a devenit cunoscută încă din anul 2000, când presa a aflat de cazul lui şi apoi l-a făcut cunoscut în întreaga lume.