Povestea mamei de 23 de ani care căuta prin gunoaie să îşi crească copilul. O descoperire i-a schimbat viaţa

Ana dos Santos Cruz, o mamă de 23 de ani din Brazilia, căuta prin gunoaie pentru a-şi creşte copilul. Cu toate că a avut parte de şansa vieţii, ea şi-a arătat bunătatea şi a fost în schimb răsplătită.

25 mai 2015, 12:17

Deoarece a ajuns să crească singură băieţelul său de 3 ani, după ce tatăl a fost arestat pentru trafic de droguri, o tânără a ajuns să sorteze gunoaie pentru 10 ore pe zi. Cu toate acestea, viitorul ei s-a schimbat după ce a descoperit o pungă de plastic pline de cecuri de 80.000 de dolari în ea, care reprezentau donaţii pentru un spital în care sunt trataţi bolnavii de cancer, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea STUDENTEI care URĂŞTE să dea banii pe mâncare: Oamenii îmi spun că ceea ce fac este DEZGUSTĂTOR FOTO

Cu toate că avea nevoie de bani, ea nu s-a gândit să păstreze suma şi a mers personal la spitalul respectiv să înapoieze ceea ce au pierdut.

Nu m-am gândit nicio clipă să le păstrez. Pacienţii acelui spital au nevoie de ele mai mult decât am eu„, a recunoscut tânăra.

Din acel moment, viaţa ei s-a schimba complet. Iniţial, după ce gestul său a ajuns în presă, Ana a primit invitaţia unui mall să participe într-o campanie la TV, apoi ea a devenit imaginea companiei pe panouri publicitare în Sao Paolo. Ulterior, Ana a obţinut chiar şi un contract de modelling, în prezent având numeroase oferte.

Citeşte şi O dovadă de dragoste, desprinsă parcă din basme. Vezi gestul extrem al unui chinez VIDEO

Visul meu a devenit realitate. Fiul meu spune că arăt foarte frumos pe panouri şi îi place să-mi vadă pozele pe stradă. În mod cert asta este ceea ce vreau să fac mai departe în viaţă. Eram invizibilă înainte, acum oamenii îmi cer autografe şi îmi trimit cereri de prietenie pe Facebook„, a adăugat ea.