Povestea protestatarului din Sibiu care a îndemnat oamenii să-şi arate nemulţumirile prin lectură

Un bărbat din Sibiu, care a vrut ca oamenii să îşi strige nemulţumirile într-un mod diferit, a devenit iniţiatorul unui protest paşnic, prin lectură, fără injurii sau scandări. Acesta spune că a participat la mai multe proteste de-a lungul vieţii şi spune că îşi doreşte un viitor mai bun pentru ţara sa. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2017, 11:15
Povestea protestatarului din Sibiu care a îndemnat oamenii să-şi arate nemulţumirile prin lectură

Doru Apostol este un om simplu, care îşi doreşte ca problemele din ţară să se rezolve în pace. De aceea, el a mobilizat mai bine de o sută de oameni din Sibiu pentru a protesta prin lectură împotriva ordonanţelor adoptate de guvern.

Omul spune că îşi doreşte demisia guvernului, însă nu este de acord cu ieşirile în stradă din ultimele două săptămâni.

„M-am ocupat de proteste din 2013, protestele pentru roşia montană, salvarea pădurilor, colectivul..atâtea teme care au aceeaşi problemă comună, corupţia şi despre aceeaşi problemă s-a ieşit şi cu ocazia acestor proteste. Nu e normal ca societatea să fie împărţită în tabere , asta am vrut să fac prin protestul acesta prin cultură, un îndemn la normalitate. Este normal ca strada să protesteze, dar politica nu se face în stradă”, a declarat acesta.

Cel mai mult, Doru Apostol vrea ca lucrurile să intre pe un făgaş normal. 

Deşi îşi doreşte demisia actualului guvern, omul este de acord să vină la guvernare tot cei de la PSD. El susţine că ordonanţele care au stârnit tot scandalul sunt, într-o oarecare măsură, legale.