Povestea REALĂ care A ŞOCAT întreaga ţară: „Eu, soţul meu şi iubitul nostru!”. Cei trei dorm în acelaşi pat şi cresc două fetiţe FOTO

O femeie de 34 de ani îşi împarte patul şi casa cu doi bărbaţi: soţul şi iubitul. După ce l-a cunoscut la o petrecere, a invitat un magician să se mute în casă cu ea şi soţul ei. Cei trei formează un cuplu şi cresc împreună două fete.

01 nov. 2018, 15:17

Bella şi Ken, din Orange County, Connecticut, erau căsătoriţi de cinci ani când femeia l-a cunoscut pe Daniel la o petrecere. Daniel, magician, era şi el căsătorit la acea vreme.

Poveste adevarată! Şi-a vizitat soţia la spital când împlineau 80 de ani de căsnicie. Ce a urmat te va emoţiona până la lacrimi

„La sfârşitul nopţii, nu ştiu de ce, dar când a venit momentul ă ne luăm la revedere, l-am sărutat. Gândurile mi-au luat-o razna. Mă tot întrebam de ce am sărutat un alt bărbat dacă sunt căsătorită. Nu ştiam ce să cred, nu înţelegeam ce simţeam, dar voiam să îl sărut din nou”, a povestit Bella.

Când a ajuns acasă, i-a spus lui Ken ce se întâmplase. Au hotărât să exploreze o posibilă relaţie cu Daniel şi soţia lui. Un an mai târziu, soţia magicianului a intentat dirvorţ. Au rămas trei, iar acum împart un dormitor şi dorm în acelaşi pat. Ken mai are o iubită, cu care îşi petrece timpul atunci când Bella este plecată din oraş cu Daniel, ea fiind asistenta magicianului.

Ken şi Bella au două fiice. Micuţele au acum o mamă şi doi taţi.