Povestea STUDENTEI care URĂŞTE să dea banii pe mâncare: Oamenii îmi spun că ceea ce fac este DEZGUSTĂTOR FOTO

O studentă din Marea Britanie a găsit o metodă de a mânca regeşte, fără a consuma aproape niciun ban. Astfel, în fiecare zi, ea se plimbă prin tot oraşul în căutarea tomberoanelor pline de "bunătăţi" pe care oamenii le aruncă fără să le consume. Deranjată de ideea că cei din jurul ei risipesc kilograme întregi de mâncare, în timp ce alţii mor de foame, tânăra şi-a modificat regimul alimentar, reuşind în acelaşi timp să economisească o mică avere.

18 sept. 2013, 14:06

În timp ce majoritatea tinerelor de 24 de ani îşi petrec o mare parte din timp la cumpărături, o studentă din Marea Britanie se află în căutarea celor mai pline tomberoane din oraş. Astfel, ea a reununţat să îşi mai cumpere mâncare şi preferă să se hrănească cu ceea ce aruncă alţi oameni, fiind uimită de cantitatea de mâncare ambalată şi comestibilă pe care cei din jur o aruncă la gunoi, potrivit The Sun.

Citeşte şi Angajata unei cantine a strâns tone de gunoaie în locuinţa sa VIDEO

Libby Russell, studenta la Arte din Dorset, recunoaşte că investeşte doar 5.76 lire pe săptămână pentru mâncare, cu 70 de lire mai puţin decât media naţională. 

Îmi iau mâncarea din tomberoane de peste un an şi este incredibil ce poţi găsi acolo. Sunt atât de multe bunătăţi pe care alţii le aruncă. Poţi să găseşti tot ce se află pe raftul de la supermarket, de la fructe şi tort, până la iaurturi şi sandvişuri. Mulţi oameni îmi spun că este dezgustător, dar toate lucrurile sunt ambalate şi bune de mâncat. Urăsc că sunt lăsate să putrezească. Nu îmi este ruşine de ceea ce fac. Aş vrea ca magazinele să dea mâncarea pe care vor să o arunce săracilor, astfel nu s-ar mai duce toată la gunoi„, a declarat Libby.

Citeşte şi Un bărbat are o pensie lunară de 1.300 de dolari, dar preferă SĂ CAUTE PRIN GUNOAIE. Vezi de ce

Ea a început să caute prin gunoaie în 2011, după ce a călătorit în Germania şi a descoperit mai multe persoane care obişnuiau să facă acest lucru. Pentru a reuşi să îşi ţină mereu frigiderul plin tânăra este nevoită să petreacă patru seri pe săptămână cu capul în gunoaie. În acelaşi timp, studenta îşi ţine cunoscuţii la curent cu ce găseşte prin gunoaie prin postarea de fotografii pe blogul personal, imagini cu platouri întregi de mâncare pe care alţii au aruncat-o.