Povestea tinerei care a MURIT de 36 de ori într-un an: Îmi trăiesc fiecare zi ca şi când ar fi ultima FOTO

O tânără din Marea Britania suferă de o boală rară ce îi face inima să se oprească spontan. Astfel, ea a fost declarată moartă clinic de 36 de ori în ultimul an, însă de fiecare dată a revenit la viaţă.

06 mart. 2015, 12:57

Sara Brautiga, o tânără de doar 21 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul tahicardiei posturale ortostatice în urmă cu patru ani, moment în care viaţa sa a luat o întorsură dramatică, putând în orice clipă să moară, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Premieră în sistemul de sănătate. O nouă procedură cardiovasculară oferă bolnavilor de inimă o şansă la viaţă

Tânăra de 21 de ani are des palpitaţii puternice care din când în când îi opresc inima, iar tensiunea îi scate atât de mult încât intră în ceea ce se numeşte moarte clinică. De asemenea, ea are şi o predispoziţie spre a-şi disloca inchieieturile, în ultimul an ajungând la urgenţe de 64 de ori. Înainte să se îmbolnăvească ea a făcut canoe de performanţă, însă boală a împiedicat-o să mai continuie, aşa că s-a reorientat spre dans.

Există simptome înainte să se întâmple: mă simt ameţită sau foarte obosită, apoi e că şi când aş adormi. Aud totul în jurul meu şi simt că încerc să tip, dar nu pot. Se spune că atunci când mori ultimul simt pe care îl pierzi este auzul şi aşa mi se întâmplă şi mie. După ce îmi revin am dureri puternice în piept şi mă simt epuizată. Toate visurile mele s-au năruit. Dar de când m-am apucat de dans am avut un singur astfel de episod. Ar putea să mă omoare, dar măcar o să mor fericită şi trăindu-mi viaţă la maximum„, a descris Sara coşmarul prin care trece.

Citeşte şi Obiceiuri dăunatoare pentru sănatatea inimii tale