Povestea TINEREI care se temea că o să RĂMÂNĂ VIRGINĂ TOATĂ VIAŢA. Avea 142 de kilograme, acum are doar 79

O tânără din Marea Britanie se temea că va rămâne virgină toată viaţa după ce la vârsta de 21 de ani avea 142 de ani şi era obeză. Cu toate acestea, după ce doctorul a speriat-o că va avea nevoie de un transplant de şold dacă nu va pierde în greutatea, ea şi-a schimbat stilul de viaţă şi a ajuns să aibă formele unui model.

07 sept. 2014, 08:43

Hazel Dyson, o tânără de 27 de ani, a avut nevoie de şase ani pentru a ajunge la greutatea ideală, după ce s-a temut că nu îşi va găsi niciodată un iubit, potrivit Mirror.

Citeşte şi O femeie supraponderală a fost scoasă din casă cu macaraua pentru a fi dusă la spital. Cât cântărea VIDEO

Astfel, ea a ajuns să piardă 60 de kilograme după ce la vârsta de 21 de ani avea 142 de kilograme. În prezent, după mii de ore petrecute în sala de forţă şi diete stricte, bazate pe fructe şi legume, Hazel este mândră că se poate afişa în public fără jenă. Mai mult, în urmă cu nouă luni a reuşit să cunoască un bărbat şi să facă sex, lucru pe care acum câţiva ani nici măcar nu îl visa.

Citeşte şi Era OBEZĂ, dar s-a transformat într-un fotomodel! O tânără a dezvăluit DIETA MINUNE

Recent, şi-a făcut chiar şi un cont pe site de matrimoniale, recunoscând că toţi bărbaţii vor să iasă la o întâlnire cu ea.

Toate prietenele mele erau slabe şi drăguţe, iar eu eram grasa din colţ. Familia a încercat să îmi obţină mai multe întâlniri, dar eram prea ruşinată de modul în care arătam. Acum câţiva ani, doctorul mi-a spus că dacă nu voi începe să slăbesc o să am nevoie de o schimbare de şold înainte să fac 30 de ani. M-am speriat teribil şi am început să slăbesc„, a declarat tânăra.