Povestea tulburătoare a unei femei, mamă a doi copii: „Mama a întreţinut relaţii intime cu soţul meu”

O femeie casatorita si-a surprins mama intretinand relatii intime cu propriul ginere. Din pacate, fiica nu a avut curajul necesar sa ii confrunte pe cei doi.

RomaniaTV.net
23 iun. 2017, 16:32
Povestea tulburătoare a unei femei, mamă a doi copii: „Mama a întreţinut relaţii intime cu soţul meu”

„Casnicia mea se destrama. Am doi copii in varsta de 3 si respectiv 1 an. Ma trezesc in fiecare noapte -fiul mai mare este astmatic- nu ma ajuta nimeni. Mama mea are o relatie speciala cu fiii mei si imi prinde bine ajutorul ei. Tensiunile dintre mine si sotul meu se accentueaza zilnc. El vrea sex, eu vreau sa dorm 200 de ani. El este imbufnat”, asa isi incepe Liza Dezfouli, o scriitoare australianca povestea, potrivit ozy.com.

Ea a avut curajul sa scrie despre o intamplare tulburatoare din viata ei si anume momentul in care si-a surprins sotul intretinand relatii intime cu mama ei. Totul s-a petrecut intr-o seara cand Liza si sotul ei au avut musafiri.

„S-a facut tarziu. Am avut musafiri, am baut. Sunt foarte obosita si stresata. Baietelul cel mic vrea lapte, cel mare vrea o imbratisare. Sotul meu sta pe canapea, iar mama pe podea, in fata lui. Sotul meu ii maseaza umerii. Dupa ce am culcat copiii, am vazut ca masajul s-a transformat in altceva. Cei doi se sarutau in sufrageria mea, chiar sub ochii mei”, povesteste Liza.

Din pacate, aceasta scena a incremenit-o. Ea nu a fost in stare sa reactioneze in niciun fel. Mai tarziu, mama si sotul Lizei s-au dus in dormitorul femeii. Liza s-a inchis in dormitorul ei, tremurand. Nu ii venea sa creada ca acest lucru chiar i se intampla ei. Dupa ceva timp, barbatul a venit si el in camera. Liza l-a intrebat daca s-a culcat cu mama lui, dar barbatul a negat.

A doua zi, Liza s-a comportat cu mama ei ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Ea si sotul ei sunt inca impreuna, iar Liza incearca din rasputeri sa ii ierte peste cei doi si sa treaca peste acest incident.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! Vândută de propria mama, la 6 ani: „Am fost sclavă sexuală pentru elita Europei!”