Povestea uluitoare a bărbatului căruia medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire

Misterul medical i-a lăsat perplecşi până şi pe cei mai buni specialişti. Un bărbat a fost diagnosticat de către specialişti cu o tumoră pe creier. Medicii se aşteptau să moară în orice clipă.

12 nov. 2018, 13:36
Povestea uluitoare a bărbatului căruia medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire

Lui Lodi (Paul Wood),  un un tânăr american disgnosticat cu cancer la creier, zilele îi erau numărate, după ce medicii i-au pus diagnosticul îngrozitor. Tânărul se resemnase şi aştepta să moară în orice moment, după ce a aflat îngrozitorul „verdict” al medicilor: tumoră la creier.

„Aveam dureri de cap îngrozitoare, nu puteam să fac niciun pas fără să mă ţin de pereţi”, povesteşte tânărul, potrivit presei americane.

Primul specialist care l-a consultat pe Lodi l-a trimis la un neurochirurg din San Francisco care l-a diagnosticat cu hemoragie cerebrală, deşi medicii radiologi hotărâseră că are o tumoră canceroasă.

Resemnat, Paul Wood a început să caute sprijin moral pe reţelele de socializare. Povestea lui a impresionat şi a antrenat o solidaritate online impresionantă. „Telefonul meu mai avea puţin şi exploda, Facebook-ul se ruga pentru mine neîncetat, în toată California”, a povestit Lodi.

Dar, cu o zi înainte de operaţia pe care urma să o facă a fost sistată. Cauza i-a lăsat fără grai pe specialişti şi lumea întreagă: tumora dispăruse total, ca prin farmec, potrivit 

„Este un miracol, iar aceasta este calea pe care Dumnezeu a plănuit-o pentru mine”, a spus Lodi.

Specialiştii au rămas fără cuvinte, inclusiv medicul lui. „Noi am făcut teste, dispunem de tehnologie medicală şi încercăm să ajungem la o concluzie, dar … uneori, unele lucruri nu pot fi explicate”, a afirmat medicul Richard Yee care s-a ocupat de cazul lui Lodi.

Bărbatul crede în minunea pe care a trăit-o şi le mulţumeşte oamenilor credinioşi care s-au rugat pentru el în biserica pe care el o frecventa.