Povestea unei femei curajoase. La 19 ani avea doar 2% şanse de supravieţuire, însă acum este faimoasă FOTO

Amy Purdy, o americancă de 34 de ani, şi-a pierdut ambele picioare pe vremea când avea numai 19 ani după ce a fost atacată de o bacterie necruţătoare care i s-a instalat în corp. Cu toate acestea, ea şi-a revenit, iar acum este faimoasă în întreaga lume, fiind actriţă, model, scriitoare, designer de haine şi chiar sportivă, câştigând medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014.

27 aug. 2014, 15:43

Cu toate că doctorii i-au dat doar 2% şanse de surpavieţuire în momentul în care a fost diagnosticată cu infecţia respectivă, Amy a reuşit să îi uimească cu dorinţa sa de supravieţuire. Astfel, pe vremea când era bolnavă a stat mai mult de trei săptămâni în comă, însă după ce şi-a revenit, s-a apucat din nou de sportul preferat, chiar dacă a rămas fără picioare, potrivit AmyPurdy.com.

Citeşte şi Accidentare ÎNFIORĂTOARE la Jocurile Paralimpice. Mono-schiul s-a făcut praf VIDEO

Datorită tehnologiei moderne de care a avut parte, cele două proteze care îi înlocuiesc gleznele o ajută să ducă o viaţă normală. Recent, frumoasa Amy a apărut pe covorul roşu într-o scurtă, arătându-şi picioarele, lucru care a demonstrat că tânăra are încredere în forţele sale şi nu se teme să arate cine este cu adevărat.

Citeşte şi Apariţie NEAŞTEPTATĂ pe PÂRTIE: Toată lumea a întors capul şi mulţi au fost la un pas să provoace un accident

Mai mult, ea a participat la emisiunea „Dancing With the Stars”, recunoscând că acest proiect a ajutat-o foarte mult să depăşească barierele sociale.

Este extraordinar ca mergi pe strada si oamenii sa te opreasca, nu neaparat pentru ca te recunosc, si pentru ca povestea ta i-a impresionat„, a declarat ea.