Poveşti adevărate: Cea mai bună vârstă la care să devii mamă

De multe ori femeile s-au intrebat care este cea ma buna varsta la care sa devii mama. Poate cel mai potrivit raspuns ar fi "Atunci cand vrea Dumnezeu!".

11 feb. 2016, 21:21
Poveşti adevărate: Cea mai bună vârstă la care să devii mamă

Iata povestile a 5 mame, care au nascut la varste diferite. Motivele variaza de la persoana la persoana, insa toate au un lucru in comun: sunt foarte multumite cu alegerile lor si isi cresc cu acelasi entuziasm copiii.

Jennifer Glencer

Prima data mama: 21 ani

Copii: 2

Momentul potrivit: Eu si cu sotul meu suntem prieteni de cand am terminat liceul. Ne-am casatorit dupa un an si am hotarat amandoi sa avem copii imediat dupa nunta. Ne gandeam ca suntem foarte tineri si nu am uitat inca de propria noastra copilarie, energica si aventuroasa. In plus, eu cred ca sarcina este mai usor de suportat de catre un organism tanar, iar riscurile unor complicatii sunt mai mici. Nu aveam nicio cariera de care sa ma ingrijorez. Acum lucrez ca si chelnerita, seara. Sotul meu conduce o firma de alarme antifurt si are grija de copii cand eu sunt la restaurant. Intre timp merg si la scoala si sper sa fiu profesoara intr-o zi.

Beneficiile maternitatii: La varsta mea, sunt plina de energie, asa ca fac fata cu brio cerintelor copiilor mei, care pot fi destul de coplesitoare.

Parti negative: Lipsa banilor. Nu prea putem economisi mare lucru. Tot ce avem in plus, cheltuim pentru copii. Multi dintre prietenii nostri n-au copii, deci nu prea mai avem cum petrece timp impreuna.

Cindy Kay Moreno

Prima data mama: 30 ani

Copii: 3

Momentul potrivit: Mi-am intalnit jumatatea dupa ce am terminat facultatea. M-am maritat la 27 de ani, lucram ca profesoara, iar el ca tamplar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.