Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, acela dacă extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

17 ian. 2016, 16:57

Într-un documentar pe această temă prezentat de televiziunea americană CNN sunt date publicităţii zece cazuri cele mai faimoase şi uluitoare de astfel de răpiri cunoscute vreodată. Iată primul dintre acestea.

Răpirea din Allagash Waterway

Este unul dintre cele mai faimoase cazuri de răpire a unor pământeni de către fiinţe de pe alte planete. Cazul s-a petrecut în Maine, în 1976. Gemenii Jack şi Jim Weiner şi prietenii lor, Chuck Rak şi Charlie Foltz plecaseră la pescuit. Într-o noapte, le-a venit cheful de pescuit şi, după ce au făcut un foc pe malul lacului Eagle, apoi s-au urcat în canoele lor şi au mers pe lac. 

La un moment dat, au observat pe cer o lumină foarte puternică, aproape orbitoare. Unul dintre membrii grupului i-a răspuns prin semnale luminoase, cu ajutorul unei lanterne. Apoi, obiectul luminos a început să îşi schimbe culoarea şi să vină către ei. Oamenii s-au speriat şi au început să vâslească disperaţi pe mal, dar ciudatul obiect luminos a venit deasupra lor şi a emis o lumină extrem de puternică.

Citeşte şi Coincidenţe STRANII şi IMPOSIBIL de explicat. Apariţiile extraterestre care aduc MOARTEA

Următorul lucru pe care şi l-au amintit a fost că ei stăteau pe ţărm, iar focul pe care îl făcuseră cu câteva clipe înainte mistuise nefiresc de repede toate lemnele, transformându-le într-un pumn de cenuşă rece. 

Cei patru bărbaţi s-au întors la casele lor. Imediat după această întâmplare, au început să fie bântuiţi de coşmaruri în care îşi aminteau că au fost răpiţi de extratereştrii şi că aceştia făcuseră experimente pe ei, în nava spaţială care îi răpise.

Ulterior, bărbaţii au fost supuşi unor şedinţe de hipnoză regresivă, metodă prin care s-a aflat că fuseseră testaţi în amănunt de către extratereştrii. Aceştia i-au supus unor experimente invazive şi, totodată, umilitoare, luându-le până şi mostre de spermă şi de alte fluide corporale.

Citeşte şi Creatura EXTRATERESTRĂ care a ŞOCAT CERCETĂTORII: Are un craniu ciudat, nu are gât şi nici aripi FOTO

Şedinţele de hipnoză au fost făcute separat, pentru fiecare dintre ei în parte, iar la sfârşitul acestora, cu toţii au povestit acelaşi lucru despre ceea ce li se întâmplase după ce fuseseră răpiţi. Fiind cu toţii artişti, i-au reprodus în desene pe extratereştrii, precum şi camerele în care au fost duşi pentru experimente şi instrumentele pe care le-au folosit acele fiinţe pentru a le preleva probe biologice din corpurile lor.

Cei patru bărbaţi au fost supuşi şi unor teste la detectorul de minciuni pentru a fi verificaţi dacă au spus adevărul.