Poveşti de viaţă: „Iubitul meu m-a folosit pentru a-şi ascunde relaţia cu un alt bărbat”

Alex si cu mine ne-am cunoscut in primul an de facultate. Am devenit rapid prieteni si am ramas intr-un grup restrans de amici pana la finalul facultatii. Cred ca intotdeauna am avut o pasiune pentru el, dar fiecare a fost ocazional implicat in alta relatie. Nu ne-am apropiat niciodata mai mult, dar a fost o constanta in viata mea.

11 iun. 2015, 19:44
Poveşti de viaţă: „Iubitul meu m-a folosit pentru a-şi ascunde relaţia cu un alt bărbat”

Pe masura ce ultimul an de facultate se apropia de sfarsit, iar eu incercam sa-mi dau seama incotro ma voi indrepta post-facultate, am fost influentata de decizia lui de a se muta in Capitala pentru a urma un masterat si a se angaja. Cum Iasiul nu-mi dadea vreo perspectiva magnifica, am inceput sa ma gandesc si eu la aceasta posibilitate. El si prietenul nostru comun Victor au inchiriat un apartament in Bucuresti, iar eu nu-mi doream sa raman singura in Iasi, fara prietenii mei cei mai buni, astfel ca m-au ajutat si pe mine ulterior sa imi gasesc gazda si m-am angajat ca redactor. Asa a inceput viata mea post facultate, departe de casa, dar intr-un oras plin de posibilitati si avandu-i aproape pe prietenii mei.

CITESTE SI: Defecte care strică relaţia de cuplu, în funcţie de zodie

„Nu, dragul meu, nu te-am inselat”. Minciuna, un rau necesar in relatie

Curand, eu si Alex ne-am apropiat si mai mult si am inceput o relatie. Asta este ceea ce imi doream inca de cand ne-am intalnit prima data, in urma cu patru ani. Relatia cu el era foarte asemanatoare cu prietenia cu el, doar cu ceva mai mult contact fizic. Doar putin mai mult. „Poate e pentru ca ne cunoastem atat de bine, de atata timp”, ma gandeam eu. „Poate asa e cand te intalnesti cu un prieten apropiat”.

Faceam sex destul de rar

Timpul a trecut, iar noi ne-am asezat intr-o relatie confortabila. Faceam sex regulat, dar destul de rar. In fine, timpul mai domoleste pasiune, ma gandeam eu. Plus ca mai aveam si problema colegilor de camera: Alex locuia cu Victor, iar eu cu alte doua fete. Intimitatea era precum o comoara mult ravnita pentru noi. Alergam dupa ea, dar rareori o gaseam. Marea parte a timpului ni-l petreceam in oras, la filme sau alaturi de prietenii nostri.

Citeste mai mult pe ele.ro