Poveştile INCREDIBILE ale pământenilor care au vizitat alte planete. Strănepoata unui preşedinte, implicată (III)

Încă de acum două secole au existat oameni care au povestit că au călătorit pe alte planete. Unii dintre ei susţin că au ajuns acolo fie printr-o proiecţie astrală, fie prin tehnologii secrete ale extratereştrilor. Pare de necrezut ceea ce au povestit, dar unii dintre ei au spus că au şi dovezi că au ajuns pe alte planete. Discolse.tv a realizat un documentar pe această temă.

19 iun. 2016, 08:41

Există oameni care au vizitat alte planete din sistemul nostru solar, iar când s-au întors pe Pământ, şi-au povestit experienţele trăite în Univers.

Căpitanul Kayne

În 2014, „Căpitanul Kayne” a povestit că a petrecut în misiune armată pe Marte 17 ani din cei 20 cât s-ar fi aflat pe această planetă, pentru a asigura paza a „cinci colonii de civili”. Căpitanul Kayne a povestit că a fost recrutat în rândul Forţei de Apărare a planetei Marte (MDF) când făcea parte dintr-o  ramură specială secretă a Puşcaşilor Marini ai SUA, numită „Secţiunea Specială”.

El a mai povestit că principala colonie umană de pe Marte este Aries Prime şi se află în mijlocul unui crater de pe această planetă. Kayne a mai spus că atmosfera de pe Marte este respirabilă, iar periodic, planeta are parte de un climat blând.

Principala misiune a Căpitanului Kayne a fost să apere „coloniile umane” de pe Marte de două rase indigene – cea a reptilienilor şi cea a insectoizilor, care erau violente numai înscopuri defensive.

Citeşte şi Pământenii vor coloniza planeta Marte în următoarele decenii

Misiunea lui Kayne a luat însă o întorsătură neaşteptată în ultimii doi ani a perioadei petrecute acolo, când întregului personal militar uman i s-a ordonat să scoată un reptilian sacru dintr-o peşteră. Această misiune a implicat o luptă crâncenă, soldată numai cu numai 27 de supravieţuitori şi cu cel puţin 1.000 de morţi.

Căpitanul Kayne a mai spus că ar vrea ca mărturia lui despre viaţa de pe alte planete să fie de folos omenirii şi să facă posibilă dezvoltarea unei civilizaţii umane pe planeta Marte. Kayne a fost susţinut de Michael Relfe, care „revendică la rândul lui 20 de ani de misiune sub acoperire” pe Planeta Roşie.

La rândul ei, Laura Magdalene Eisenhower, care pretinde că este strănepoata fostului preşedinte american, susţine că s-au făcut încercări repetate de recrutare a ei în coloniile de pe Marte.

Citeşte şi Poveştile INCREDIBILE ale pământenilor care au vizitat alte planete (II)

În 2015, a fost dezvăluit şi numele real al Căpitanului Kayne – acesta fiind Rander Cramer – care a făcut dezvăluiri şi despre faptul că aselenizarea ar fi fost tot o misiune sub acoperire, în realitatea aceasta urmărind desfăşurarea unor ample operaţiuni pe Lună, în anii 1950 şi pe Marte, în anii 1960, iar departamentul de Puşcaşi Marini din „Special Section” ar fi fost înfiinţaţi din ordinul preşedintelui Eisenhower, ca o „contragreutate” pentru Majestic-12.

Laura Magdalene Eisenhower, who claims to be the great granddaughter of the President, also claimed attempts were made to recruit her for the Mars colony. In 2015, Captain Kaye’s real name was revealed to be Randy Cramer, who gave further details such as the Moon landing being a cover for extensive operations on the Moon in the 1950s and Mars in the 1960s, and the US Marines “Special Section” being set up by President Eisenhower as a counterweight to Majestic-12.