Poveştile INCREDIBILE ale pământenilor care pretind că au vizitat alte planete. Cum a fost posibil

Încă de acum două secole au existat oameni care au povestit că au călătorit pe alte planete. Unii dintre ei susţin că au ajuns acolo fie printr-o proiecţie astrală, fie prin tehnologii secrete ale extratereştrilor. Pare de necrezut ceea ce au povestit, dar unii dintre ei au spus că au şi dovezi că au ajuns pe alte planete. Discolse.tv a realizat un documentar pe această temă.

15 mai 2016, 09:10

Iată câteva cazuri de vizite ale pământenilor pe alte planete din sistemul nostru solar şi care au fost povestite de ei însuşi la întoarcerea pe Pământ.

Cazul familiei Denton: Experiment psihometric asupra Sistemului Solar

În secolul al XIX-lea, englezul William Denton a povestit că el şi familia lui, cu ajutorul psihometriei, au reuşit să viziteze mai multe planete din sistemul nostru solar.

Pentru primul său experiment psihometric a folosit mostre geologice pentru a vedea imagini din trecutul îndepărtat al Terrei. Soţia lui, Elizabeth, a povestit la rândul ei că a avut viziunea unei insecte gigantice după ce a atins un cristal de cuarţ, iar sora ei, Anne Cridge, că a avut o viziune despre o erupţie vulcanică în mare, după ce a atins un fragment de lavă vulcanică. 

Familia şi-a îndreptat apoi puterile psihometrice către Ceruri. Fiul lui Denton, Sherman, a povestit că a ajuns pe Venus şi a descris planeta ca fiind plină de copaci gigantici, în formă de ciuperci, din care curge o sevă dulce. A văzut şi o rozătoare ciudată, un fel de încrucişare între un peşte şi o nutrie.

Sherman a vizitat şi planeta Marte, care ar fi fost populată de creaturi cu cinci degete, păr blond şi ochi mari, albaştri care umblau pe lângă maşini zburătoare de aluminiu.

Elizabeth şi sora ei Anne au povestit că au ajuns şi ele pe Marte. Au descris în detaliu arta, cultura şi religia populaţiei de acolo, iar când au vizitat şi planeta Jupiter, au întâlnit acolo fiinţe blonde, cu ochi albaştri, care pluteau în aer, iar femeile aveau părul lung până la brâu şi împletit în coadă.

Cazul lui Emanuel Swedenborg: Marţienii, cele mai bune fiinţe din Univers. Cei de pe Mercur seamănă cu pământenii

Filosoful suedez credea cu tărie că Universul este plin de planete locuite de fiinţe umane, chiar dacă acestea ar fi fost  numai spirite. El a povestit că s-a lăsat condus de Dumnezeu şi de un înger când a vizitat Raiul, Iadul şi Cosmosul. Cu ajutorul lui Dumnezeu a reuşit să comunice cu aceste spirite de pe alte planete.

Călătoria lui în sistemul solar a fost o călătorie spirituală şi a revenit pe Pământ cu un bagaj substanţial  de cunoştinţe despre vecinii noştri din Univers.

Astfel, el a povestit că bărbaţii de pe Lună erau mici de statură, aproximativ de talia unui băiat de 7 ani, dar destul de vânjoşi şi cu o voce foarte puternică.

Despre cei de pe Mercur a povestit că seamănă cu pământenii şi poartă îmbrăcăminte mulată pe corp, sunt avizi de cunoaştere, în stare să citească gândurile semenilor lor şi îl consideră pe Aristotel ca fiind unul de-al lor.

În ceea ce-i priveşte pe cei de pe Venus, aceştia sunt împărţiţi în două grupuri – unul paşnic şi blând, iar celălat, violent.

Marţienii au trăsăturile pământenilor, dar nu au păr facial. Ei trăiesc în armonie unii cu ceilalţi, iar cei răi sunt exilaţi. Poartă îmbrăcăminte din scoarţă de copac şi par să fie cele mai bune fiinţe din Univers.

Locuitorii planetei Jupiter sunt buni, vorbesc cu uşurinţă, sunt fericiţi, familişti, dar sunt obsedaţi de curăţarea feţei şi au tendinţa de a merge în mâini.

Saturnienii sunt taciturni, posomorâţi, fără stimă de sine. Nu sunt interesaţi de hrană şi îmbrăcăminte, iar în loc să îşi îngroape morţii, preferă să îi acopere cu frunze.