Poza care îl poate salva pe Cristiano Ronaldo. Cum a fost surprinsă Kathryn Mayorga în club FOTO

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol, de Kathryn Mayorga, iar scandalul este dezbătut de presa din străinătate. Astfel, după ce Der Spiegel a dezvăluit că ancheta în acest caz a fost redeschisă de către autoritățile din SUA, noi detalii despre cele petrecute în 2009 au ieșit la iveală.

15 oct. 2018, 18:28
Poza care îl poate salva pe Cristiano Ronaldo. Cum a fost surprinsă Kathryn Mayorga în club FOTO

Cristiano Ronaldo așteaptă acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci, conform avocaților lui Ronaldo, se va vedea cum Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Acesta ar fi un pas important în a demonstra nevinovăția fotbalistului.

Cristiano Ronaldo, dezvăluirea momentului. Ce au facut el şi Kathryn Mayorga după partida de amor

Până la apariția imaginilor de la hotel, presa din Anglia a oferit o imagine din club, care poate fi considerată compromițătoare pentru presupusa victimă. Camerele video din club au surprins un moment în care Kathryn Mayorga dansează lasciv lângă Cristiano Ronaldo. Aceasta ar putea consitui o probă importantă la dosar, în încercarea avocaților de a demonstra că scandalul în care a fost târât starul lui Juventus e doar o încercare de a mai obține niște bani, după ce în 2009 Mayorga a primit 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea.

Lovitură de TEATRU în dosarul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. ANUNŢ-BOMBĂ făcut de poliţia din LAS VEGAS