Prăjituri de casă pentru Sărbătorile de iarnă. 30 de reţete de prăjituri ca la cofetărie, pe care le poţi prepara în casă

Prajituri de casa. Vi se face pofta de prajituri cand treceti pe langa vitrina unei cofetarii? Sunteti pretentiosi si vreti sa fiti siguri de ingredientele pe care le contine o prajitura? Singura modalitate este sa o preparati in casa, unde veti detine controlul total al ingredientelor.

RomaniaTV.net
24 dec. 2018, 08:05
Prăjituri de casă pentru Sărbătorile de iarnă. 30 de reţete de prăjituri ca la cofetărie, pe care le poţi prepara în casă

Prajituri de casa. Noi va prezentam cele mai inspirate retete de prajituri ca la cofetarie, pe care le puteti prepara in casa de Sarbatori!

Prajituri de casa: Rulouri cu frisca

Reteta de la adaluci

Prajituri de casa. Ingrediente Rulouri cu frisca

600 gr aluat frantuzesc,

50 gr zahar,

o lingurita zeama de lamaie,

o lingurita cu rom,

un galbenus de ou,

frisca

Mod de preparare Rulouri cu frisca

In aluatul frantuzesc, se adauga zaharul, galbenusul, zeama de lamaie si romul, se framanta, dupa care se intinde o foaie si se taie benzi late si lungi de 10-15 cm.

Se infasoara benzile de aluat pe forme, invelindu-se, astfel incat marginile benzii sa cada una peste alta pentru a se putea lipi. Se ung rulourile cu galbenus, se presara cu zahar si se aseaza pe o tava.

Se coc aprox 30 min., iar dupa ce s-au racit se umplu cu frisca batuta.

Pofta buna!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.