Preda: Tabăra reformiştilor a comis GREŞELI strategice la Congres. Există riscul să se plătească nişte poliţe

Cristian Preda consideră că la Congresul PMP de sâmbătă s-au făcut greșeli strategice de către "tabăra reformiștilor" şi precizează că discuția decisivă privind desemnarea lui Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidenţiale a avut loc în săptămâna premergătoare Congresului, în prezența lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 08:49
Preda: Tabăra reformiştilor a comis GREŞELI strategice la Congres. Există riscul să se plătească nişte poliţe

Cristian Preda consideră că Daniel Funeriu a fost sancționat de partid pentru declarațiile făcute la cald, imediat după alegerile europarlamentare. Preda atrage însă atenția asupra unor greșeli strategice din tabăra reformiștilor.

Baconschi și Papahagi, care fac parte din aceeași tabără au comis o greșeală. Ei s-au contracandidat pentru aceeași funcție de vicepreședinte și, surpriză, a câștigat al treilea, pentru că cei doi s-au bătut pe aceleași voturi (…) Eu sper ca acești oameni Funeriu, Baconschi, Papahagi etc. să rămână în continuare în organismul PMP, chiar dacă nu vor face parte din conducerea partidului”, a declarat Cristian Preda, citat de stiripesurse.ro.

Cristian Preda atrage atenția că în PMP există riscul să se plătească niște polițe după Congres, deși și-a exprimat dorința ca acest lucru să nu se întâmple.

CONGRES PMP. „Reformiştii”, chemaţi să candideze la funcţii de conducere. Preda vrea un post de vicepreşedinte

Europarlamentarul a mai explicat că alegerea Elenei Udrea este una firească, pentru că este cel mai bine cotat membru al PMP.

Referitor la desemnarea lui Cristian Diaconescu ca prezidențiabil, Preda a explicat că o discuție decisivă în acest sens a avut loc în săptămâna premergătoare Congresului, în prezența lui Traian Băsescu, dar discuțiile au avut loc într-un cerc restrâns și s-a dorit a fi o surpriză.

ELENA UDREA, MOMENT EMOŢIONANT la congresul PMP. Vezi cine a apărut pe scenă