Predicţiile anului 2016 în fotbal. Cine va câştiga EURO 2016 şi cine va triumfa în Liga Campionilor

Revista americană Sports Illustrated a publicat predicţiile pentru 2016 în fotbal, anticipând cine va triumfa la EURO 2016, cine va câştiga titlul în Anglia, dar şi care echipe îşi vor disputa finala Ligii Campionilor.

06 ian. 2016, 15:42
Predicţiile anului 2016 în fotbal. Cine va câştiga EURO 2016 şi cine va triumfa în Liga Campionilor

Cea mai mare surpriză pe care o anticipează americanii pentru 2016 este legată de reprezentativa care va Campionatul European, ziariştii de la Sports Illustrated văzând-o pe Belgia drept viitoarea regină a Europei.

În schimb, FC Barcelona va juca finala Champions League cu Bayern, dar nemţii vor fi câștigători, astfel că spaniolii se vor mulțumi doar cu titlul în primera Division.

Citeşte şi Scenariu SURPRIZĂ la FRF. Anghel Iordănescu, la naţională şi după Euro 2016

Bayern va câștiga iar titlul în Bundesliga, în timp ce în Serie A se va impune, după o mare luptă, Inter Milano. Surpriza va veni din Anglia, acolo unde Arsenal va câștiga primul titlu după o pauză de 12 ani.

Chile nu-și va păstra titlul în Copa America, pentru că acesta va fi câștigat de Argentina. Și la alegerile FIFA s-au avântat americanii, care susţin că Sheikh Salman va fi noul președinte, susținut din spate de Gianni Infantino.