Predoiu: E un simulacru de Guvern. Cu excepţia lui Toader, Meleşcanu şi alţi doi, trei, restul n-ar fi angajaţi nici la CAP

Deputatul PNL Cătălin Predoiu acuză PSD că a organizat un "simulacru" de audieri în Parlament, din cauza timpului redus pentru dezbateri, şi criticiă miniştrii propus de social-democraţi, care, cu excepţia lui Tudorel Toader, a lui Teodor Meleşcanu şi a altor "doi, trei", nu ar fi angajaţi "nici pazanici la un CAP".

29 iun. 2017, 11:50
Predoiu: E un simulacru de Guvern. Cu excepţia lui Toader, Meleşcanu şi alţi doi, trei, restul n-ar fi angajaţi nici la CAP

Predoiu a criticat procedurile stabilite în Comisiile juridice, pentru audierea lui Tudorel Toader, unde parlamentarii nu au avut dreptul decât la o singură întrebare.

„Nici parlamentarii opoziţiei şi, în consecinţă, nici ministrul nu au fost lăsaţi să dezbată pe larg aceste probleme importante. De aceea, nu pot să ascund faptul că această audiere a fost un fiasco, ministrul a trecut pe deasupra tuturor subiectelor. (…) Socot că această audiere practic nu a avut loc. Este un simulacru de audieri, este un simulacru de Guvern, este un simulacru de democraţie de piciorul broaştei”, a spus liderul PNL.

El a criticat şi componenţa Guvernului, considerând că liberalii vor trebui să voteze împotriva Executivului.

„Se dovedeşte faptul că ceea ce face PSD pentru această ţară nu e altceva decât sfidare şi bătaie de joc. (…) Nu mi se pare de acceptat să votăm pentru acest Guvern. (…) Dacă te uiţi pe această listă, cu excepţia a două, trei persoane, ministrul Justiţiei, ministrul de Externe, poate încă unul, doi, restul sunt oameni care n-ar fi angajaţi nici paznici la un CAP”, a spus Predoiu.