Prefectul de Neamţ, rănit într-un accident, nu necesită intervenţie chirurgicală

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, rănit marţi într-un accident rutier şi internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, este în stare stabilă şi nu necesită intervenţie chirurgicală, susţin medicii de la unitatea sanitară.

14 ian. 2014, 18:03
Prefectul de Neamţ, rănit într-un accident, nu necesită intervenţie chirurgicală

Prefectul George Lazăr a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, fiind internat într-o rezervă a unităţii medicale. Purtătorul de cuvânt al spitalului ieşean, Florin Grămadă, a declarat presei că starea pacientului este stabilă şi că nu se impune o intervenţie chirurgicală, scrie Mediafax.

„Este în stare stabilă şi nu există indicaţii de intervenţie chirurgicală. Continuăm investigaţiile în zilele următoare, pentru a stabili cel mai bun tratament”, a afirmat medicul Florin Grămadă.

Prefectul George Lazăr a fost internat iniţial la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, de unde a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, în vârstă de 33 de ani, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 15 D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Elena Bulgărea, declara că prefectul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Touareg care aparţine Consiliului Judeţean, iar în maşină cu acesta mai erau două persoane.

Maşina condusă de prefect a fost lovită de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de carosabil umed.

În urma impactului, şoferul autoturismului Dacia a murit, iar prefectul George Lazăr a fost grav rănit.

Prefectul a fost transportat la spitalul din Roman, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi leziuni la coloana vertebrală.