Pregătiţi-vă pentru APOCALIPSĂ! Se va produce în 23 Septembrie

Profeţiile biblice arată că am mai avea cel mult 9 zile până la Apocalipsa ce se va produce în ziua de 23 Septembrie.

16 sept. 2017, 10:24

„Sfârşitul Lumii” se apropie cu paşi repezi, fiind o chestiune de cîteva zile până când va începe, aşa cum arată profeţiile biblice şi cum au interpretat-o şi teoriile conspiraţiei, clarvăzătorii şi vrăjitorii, cititorii în stele şi mulţi alţii…

Odată declanşată, Apocalipsa descrisă în Biblie va împărţi lumea în două: de-o parte creştinii „merituoşi”, care îl iubesc pe Dumnezeu şi care vor urca cu el la Ceruri, fiind astfel salvaţi, iar pe de altă parte, oamenii răi şi lipsiţi de credinţă adevărată care vor rămâne pe Pământ şi vor îndura chinurile pentru neleguirile lor, fiind loviţi de Sfârşitul Lumii.

Revelaţia celui de-al 12 Semn va prezice Apocalipsa

Apariţia unei femei îmbrăcată cu Soarele, cu Luna la picioare şi cu o coroană de 12 stele pe cap

Teoriile conspiraţiei cred că va fi vorba despre un fenomen astronomic de aliniere a constelaţiilor Leu şi Fecioară şi car, împreună cu alte planete, va împlini profeţia „cuvânt cu cuvânt”.

Apocalipsa va însemna a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aşa cum a profeţit Ioan (14:1-3), iar pământenii credincioşi, fără păcate, îl vor vedea pe Dumnezeu.

Teorii diferite

Susținătorii teoriei neobișnuite spun că femeile menționate în profeție reprezintă constelația Fecioarei, în timp ce coroana stelelor reprezintă constelaţia Leului, scrie dailymail.co.uk.

Luna menționată în aceste profeţii este considerată ca ar fi fost pusă sub „picioarele” Fecioarei. În ziua de 23 Septembrie, Soarele va trece prin constelație – îndeplinind cercul „îmbrăcat cu Soarele”.

Părerile sunt însă împărţite. Astfel, potrivit site-urilor de pe Internet care promovează teoria Zorilor Timpurii, ea va avea loc în două părți, de 7 ani între acestea, cu o perioadă grea, extrem de nefavorabilă, în timpul căreia Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii.

Cu toate acestea, teoria se bazează doar pe scrierea actuală a Bibliei și este în mare parte respinsă de comunitatea creștină mai largă.

Cei care cred în Apocalipsă atribuie credințele lor a două scripturi biblice specifice

Conform primei scripturi – (Tesaloniceni 4: 16-17), Cerurile se vor deschide la sfârșitului zilelor, când Dumnezeu îi va ridica pe cei care trăiesc „în nori”.

Potrivit celei de-a doua scripturi – ( Petru 3:10) aceata spune: „Dar ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea, când cerurile vor trece cu un zgomot mare și elementele (Pământului, n.r.) se vor topi de o  căldură fierbinte, iar atât Pământul cât şi faptele rele pe care oamenii le-au făcut pe Pământ vor fi mistuite în flăcări.

Cu toate acestea, o credință în profeția Apocalipsei nu înseamnă neapărat o acceptare a teoriei semnelor Apocalipsei pentru mulți creștini care resping interpretarea astrologică.

Părerea unui exorcist despre Apocalipsă: Diavolul se ascunde în spatele lui Kim Jong-Un

Un exorcist italian, Don Antonio Mattatelli, susţine că furtunile și inundațiile recente din mai multe ţări de pe glob sunt semne ale Apocalipsei biblice iminente. Celebrul vânător de demoni susține de asemenea că diavolul este „în spatele” liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

Mattatelli susţine că „toate dezastrele naturale, cum ar fi uraganele sau cutremurele, demonstrează că se apropie sfârșitul lumii.

„Nu va fi sfârșitul lumii în general, ci din lumea aceasta da”, afirmă el, adăugând că „fenomenele naturale atât de violente și de puternice arată că nu există încredere în viitor și că am ajuns la sfârșitul modernității”

Don Antonio este unul dintre cei mai cunoscuți exorciști din Italia și face în mod regulat declarații publice prin care avertizează despre „lucrările Satanei”. El crede de asemenea că Satana este prezent pe internet și că posesia demonică poate avea loc şi online.