Prejudiciu diminuat în dosarul Teldrum

Judecatoarea care a admis contestația liderului PSD în dosarul privind completurile de cinci de la Înalta Curte a anulat şi o parte din prejudiciul din dosarul Teldrum de la DNA.

11 ian. 2019, 08:30
Prejudiciu diminuat în dosarul Teldrum

Corecţia dispusă de Oficiul de Luptă Antifraudă în dosarul Tel Drum, care se ridică la 100% din fondurile europene accesate, a fost anulată de un complet de judecată din care face parte judecătoarea Alina Ghica. Acelaşi complet i-a dat câștig de cauză liderului PSD într-un alt dosar, în care Dragnea a contestat modul de tragere la sorţi a completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pe 23 noiembrie, data când decidea anularea completurilor de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în aceeași ședință de judecată, Alina Ghica rămânea în pronunțare în dosarul privind cererea Consiliului Județean Teleorman de anulare a prejudiciului legat de Teldrum, scrie g4media.ro.

Pe 10 decembrie, prin hotărârea 5190/2018, completul de judecată din care face parte Alina Ghica decide că: „anulează Decizia nr.55/2.05.2017 emisă de Compartimentul Soluţionare Contestaţii din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi nota de constatare nr. 24341/3.03.2017 emisă de Serviciul Constatare Nereguli şi Antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Programul Operaţional Regional. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.XII.2018.”