Premieră nefericită. Mario Balotelli a ratat primul penalty din carieră VIDEO

Până duminică seara, Mario Balotelli avea 26 de goluri marcate din penalty, din tot atâtea lovituri de la 11 metri executate, pentru Inter Milano, Manchester City, naţionala Italiei şi AC Milan. În meciul cu Napoli, de pe San Siro, execuţia lui Balotelli a fost însă apărată de Pepe Reina.

23 sept. 2013, 06:32
Premieră nefericită. Mario Balotelli a ratat primul penalty din carieră VIDEO

AC Milan a pierdut al doilea său meci în acest sezon, 1-2 acasă, cu Napoli, şi are doar patru puncte în patru etape disputate în Primera Division, aflându-se pe locul 11 în ierarhia Primerei Division.

Napoletanii au marcat prin Britos şi Higuain, dar rossonerii puteau reintra în joc în minutul 61, când au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Mario Balotelli a executat, însă şutul său a fost apărat de Pepe Reina, acesta fiind primul penalty ratat din cariera atacantului.

Până acum, el transformase toate cele şase penalty-uri executate pentru Inter Milano, nouă lovituri de la 11 metri pentru Manchester City şi patru pentru naţionala Italiei. De asemenea, la Milan transformase şapte penalty-uri din şapte.