Premierul Dăncilă şi delegaţia guvernamentală, huiduiţi la Alba Iulia: „Nenorociţilor, să vă fie ruşine. Demisia!”

Premierul Viorica Dăncilă şi delegaţia guvernamentală au avut parte de huiduieli în timpul vizitei la Alba Iulia. Un mic grup de protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Statuia lui Mihai Viteazul, în momentul depunerii unor coroane de flori şi au scandat: "Nenorociţilor, să vă fie ruşine" şi "Demisia".

RomaniaTV.net
29 nov. 2018, 08:25

Premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii Cabinetului său se află joi la Alba Iulia pentru ședința solemnă de Guvern, programată joi la ora 10.30, la Sala Unirii.

Înaintea ședinței, premierul Dăncilă şi delegaţia guvernamentală au făcut o vizită la Monumentul Unirii, unde au făcut fotografii de grup, apoi la Catedrala Încoronării acolo unde s-au întâlnit cu ÎPS Părintele Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. 

 

De la Catedrală, delegaţia s-a deplasat, pe jos, spre Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina pentru depunerea unei coroane de flori.  La ceremonie, în piaţă, s-au strans şi mai mulţi oameni care au scandat „Ruşine, ruşine să vă fie! Demisia!”.

Nici unul dintre membrii Guvernului nu a reacționat la scandări, preferând să se facă că nu îi aud pe protestatari. Până la urmă, protestatarii au fost opriți de jandarmi din scandări, informează Alba24.