Premierul Mihai Tudose, în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni: Parcă până acum nu au avut conducere

Publicat: Joi, 31 August 2017 11:09 // Actualizat: Joi, 31 August 2017 13:10 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Tudose s-a aflat, joi, în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni. Vizita premierului la Tarom vine după schimbarea conducerii, ca urmare a reproşurilor referitoare la managementul companiei, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la finalul vizitei nenanunţate pe care a făcut-o la compania TAROM şi la Aeroportul "Henri Coandă", că a dorit să cunoască problemele reale ale acestora şi în ce măsură pot fi ajutate acolo unde este nevoie. Şeful Executivului a precizat că „există disponibilitatea personalului din conducerea celor două societăţi de a restrucura şi de a duce partea de management la alt nivel". Tudose s-a arătat mulţumit de actuala conducere a TAROM, precizând că planurile sunt bune.

"Nu a fost un control, a fost mai degrabă o vizită. Sunt un simbol al României şi aeroportul şi compania TAROM sunt ca interfaţă pentru oricine vine în România şi îşi formează o primă imagine. Am venit să văd care sunt şi problemele reale ale celor două companii, să vedem în ce măsură Guvernul poate interveni şi ajuta cele două companii. Am vorbit atât cu domnul director de la aeroport, cât şi cu conducerea interimară a TAROM, înţeleg că planurile sunt bune, există dorinţă de muncă, există şi disponibilitatea personalului din conducerea celor două societăţi de a restrucura şi de a duce partea de management la alt nivel. Le urez succes şi i-am asigurat de tot sprijinul guvernamental", a declarat premierul, potrivit news.ro.

Dragnea: Am transmis premierului că nu mă interesează cine conduce TAROM. Important e să devină o companie puternică, profitabilă

Întrebat care sunt problemele companiei TAROM, Tuduse a spus că acestea sunt foarte multe.

"Cineva din echipa care mă însoţeşte a avut o remarcă foarte tristă: «Parcă până acum nu au avut conducere». Acesta este adevărul", a arătat şeful Executivului.

Premierul Mihai Tudose a fost joi dimineaţă într-o vizită neanunţată la TAROM şi la Aeroportul "Henri Coandă".

Vizita prim-ministrului la TAROM a venit după ce a criticat pierderile pe care compania aeriană de stat le-a înregistrat în primele şase luni ale acestui an, peste 100 de milioane de lei.

După reproşurile pe care Tudose i le-a adus ministrului Transporturilor cu privire la TATOM într-o şedinţă de Guvern, directorul general al companiei aeriene, Eugen Davidoiu, a demisionat, în locul lui fiind numit interimar Alexandru Susanu - un director cu vechime în companie, responsabil cu operaţiunile de zbor.

 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 aug 19:47
Răspunde | Votează email 0 email
EUU
SINCER, TUDOSE E PE FAZA SI IL SUSTIN !
pare ireal ce este in tara asta...
1
EUR
4.6618
RON
18 Jun
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H