Premierul Republicii Moldova: Victor Ponta este un partener politic de încredere

Candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, este un partener politic de încredere, împreună cu care au putut fi realizate proiecte extrem de importante, a declarat, sâmbătă, premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă.

20 sept. 2014, 14:27
Premierul Republicii Moldova: Victor Ponta este un partener politic de încredere

Suntem convinşi că împreună vom ajunge la destinaţie şi că vom reuşi să scriem istorie. În numele Republicii Moldova salut şi susţin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale şi sunt convins că prima destinaţie externă a lui Victor Ponta ca preşedinte al României va fi la Chişinău. Victorie pentru o Românie puternică şi prosperă„, a spus Iurie Leancă, de la tribuna reuniunii de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţialele din noiembrie, potrivit Agerpres.

El a arătat că Victor Ponta este un partener de încredere, care şi-a respectat toate angajamentele asumate în relaţia cu Republica Moldova. „Victor Ponta a demonstrat că, atunci când ai voinţă, priceperea necesară, poţi face lucruri. Am reuşit finalizarea împreună a gazoductului care leagă România şi Republica Moldova – un proiect strategic. (…) Victor Ponta nu a ţinut cont de descurajările unora. (…) Suntem în situaţia în care tot ce am propus cetăţenilor a fost realizat„, a mai spus premierul moldovean.

Citeşte şi: Martin Schulz, mesaj de susţinere pentru Victor Ponta: Avem o misiune comună la nivel european