Premierul Tudose a cerut publicarea raportului făcut de ANPC privind sistemul bancar

Premierul Mihai Tudose a cerut, miercuri în debutul şedinţei de Guvern, reprezentantului Ministerului Economiei să facă publică sinteza activităţilor de control realizată de Autoritatea Naţională Pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) privind sistemul bancar, susţinând că "va fi o lectură frumoasă şi interesantă pentru toată lumea”.

30 aug. 2017, 14:45
Premierul Tudose a cerut publicarea raportului făcut de ANPC privind sistemul bancar

„O rugăminte mare către Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteză a activităţilor de control făcută de ANPC în sistemul bancar. Dat fiind faptul că ANPC e în coordonarea dumneavoastră, vreau ca acest raport să fie pe site, public”, a cerut premierul Mihai Tudose în debutul şedinţei de Guvern.

Citeşte şi: Mihai Tudose: Am refuzat să-mi pun leafa pe card. Nu vreau să le dau băncilor doi bani la retragere: „Terente era copil pe lângă voi!”

Şeful Executivului a afirmat că „va fi o lectură frumoasă şi interesantă pentru toată lumea”.

”Nu e minic secret, că de asta l-a făcut, ca să ştim ce e acolo. Nu l-am citit, dar dacă e aşa de gros şi frumos cred că va fi o lectură frumoasă şi interesantă pentru toată lumea, că nu e de uz intern”, a mai spus Tudose.