Premierul Tudose: Ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona. Urmărim cu atenţie evoluţia situaţiei

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seară, un mesaj în care și-a exprimat regretul față de tragedia de la Barcelona, precizând că evoluția situației este urmărită "cu foarte mare atenție" de către autoritățile române.

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 19:38
Premierul Tudose: Ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona. Urmărim cu atenţie evoluţia situaţiei

„În aceste momente de grea încercare, ne exprimăm regretul față de tragedia de la Barcelona și urmărim cu foarte mare atenție evoluția situației. La nivelul Ambasadei României la Madrid, a fost instituită o celulă de criză, iar Consulatul General al României la Barcelona este în legătură permanentă cu autoritățile locale. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei din Barcelona și familiile lor!”, a scris Tudose pe Facebook.

Citeşte şi: ATAC TERORIST ÎN BARCELONA: O dubă a intrat în mulţime. Autorităţile anunţă 13 morţi şi 50 de răniţi FOTO UPDATE LIVE VIDEO

O furgonetă a intrat joi pe artera Rambla din metropola catalană și a parcurs circa 600 de metri printre pietoni, apoi s-a izbit de un chioșc, iar șoferul a fugit. Autoritățile consideră că este vorba despre un act terorist.

Poliția spaniolă a anunțat că a arestat un suspect după atentat. Totodată, un oficial al guvernului regional catalan a confirmat, pe Twitter, că bilanțul atacului este de 13 morți și cel puțin 50 de răniți.