Premierul Victor Ponta s-a întors din concediu

Premeirul Victor Ponta a sosit în ţară în cursul zilei de duminică, după ce a petrecut un concediu peste ocean, în America, alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu şi cei doi copii.

09 aug. 2015, 16:59
Premierul Victor Ponta s-a întors din concediu

Începând de luni, premierul îşi va relua activitatea de premier şi va fi nevoit să răspundă la tot felul de speculaţii privind gândurile la demisie, potrivit România TV.

Citeşte şi Victor Ponta pleacă în vacanţă: Nu plec în Turcia, ci în concediu de odihnă, cu familia VIDEO

De asemenea, mai sunt problemele juridice şi de sănătate, dat fiind faptul că Victor Ponta trebuie să afle dacă va mai fi nevoie de o intervenţie la genunchiul stâng.

Premierul Victor Ponta a precizat, săptămâna trecută, la România TV că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută„, a spus premierul.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

Vezi şi Prima imagine cu premierul din vacanţă

Premierul a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul Oasis în portul Everglades din Fort Lauderdale, alături de soţia sa şi de cei doi copii.