Premoniţia cutremurătoare a tinerei ucise de soţ în Timişoara: Mai devreme sau mai târziu…

Oraşul de pe Bega a fost cutremurat încă de la prima oră a zilei de o veste ştire înfiorătoare: o tânără de numai 26 de ani a fost ucisă sălbatic de soţ, care apoi a încercat să-şi ia zilele într-o tentativă dramatică de sinucidere. Cei doi erau căsătoriţi de un an şi, deşi păreau fericiţi în pozele de pe Facebook, fata parcă a avut o premoniţie.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 06:41

Elena Raluca, 26 de ani, originară din Târgu Jiu, era căsătorită de aproximativ un an. Tânăra locuia de ceva timp vreme în Timișoara, unde a absolvit liceul şi Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara. De curând se mutase cu soțul ei, 29 de ani, în apartamentul în care s-a întâmplat crima. 

Se pare că între cei doi a izbucnit o ceartă din cauza geloziei. Când Elena ar fi adus în discuţie despărţirea, soţul ei şi-a pierdut uzul raţiunii şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul, lăsând-o într-o baltă de sânge. Speriat de ce făcuse, tânărul a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se în stomac. Pentru că nu a reuşit, s-a urcat la volan şi a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate, fiind găsitîn viaţă de poliţişti.

Scurta poveste de dragoste a celor doi s-a sfârşit dramatic. Deşi păreau în al nouălea cer în pozele de pe Facebook, Elena parcă simţea ce avea să vină. Motto-ul ei pe pagina de Fcebook a fost ca o premoniţie: „Mai devreme sau mai târziu, fiecare primește ce merită!”.