Preot, declaraţii despre femeile care au fost hărţuite sexual. „Dacă taci pentru ca să faci carieră înseamnă că ai consimţit”

Preotul Eugen Tănăsescu a comentat pe pagina sa de Facebook mișcarea #Metoo, prin care mai multe femei și-au făcut curaj să vobească despre cazurile de hărțuire sau agresiune sexuală ale căror victime au fost.

19 oct. 2017, 12:15
Preot, declaraţii despre femeile care au fost hărţuite sexual. „Dacă taci pentru ca să faci carieră înseamnă că ai consimţit”

Preotul a făcut referire în special la vedete care l-au acuzat de hărțuire sexuală pe producătorul american Harvey Weinstein și de la care a pornit și valul de mesaje din ultimele zile, scrie antena3.ro.

Citeşte şi Un nou scandal sexual în sport. O fostă gimnastă susţine că a fost violată când avea 15 ani de un multipu campion olimpic

„Vedetele alea care au „dezvăluit” că au fost agresate sexual, la XXX ani după, nu cumva s-au complăcut pentru niște avantaje?”, a scris Tănăsescu.

Asaltat de comentarii dure, preotul a revenit cu precizări, însă a continuat să își susțină punctul de vedere.

Citeşte şi Bjork a dezvăluit că a fost hărţuită sexual de un regizor danez

„Pai dacă taci zeci de ani pentru ca să faci carieră înseamnă că ai consimțit. Presupun că asta înseamnă prostituție pentru carieră. Te complaci. Dacă te simți rău, nu te complaci. Prostituția mascată n-am s-o menajez, punct”, a spus Eugen Tănăsescu.