Preot îngrozit de Halloween: „Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”

Preot îngrozit de halloween. Se întâmplă la un liceu din județul Hunedoara, acolo unde părintele nu este de acord cu elevii care au ales ca tema de la balul bobocilor să fie halloweenul.

18 oct. 2018, 07:50
Preot îngrozit de Halloween: „Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”

Tema este o petrecere de Halloween, cu titlul „Zombieland. This place is so dead” (Tărâmul zombi. Locul acesta este atât de mort), iar pe afişul evenimentului care va avea loc peste o săptămână la cinematograful din localitate a fost înfăţişat un personaj sinistru.

Afişul a fost postat pe reţeaua de socializare şi a stârnit  reacţii virulente din partea internauţilor. Primul care a reacţionat a fost chiar preotul din localitate. Acesta s-a arătat indignat de atitudinea elevilor, dar şi a profesorilor.

„Am văzut astăzi pe net tema aleasă pentru Balul Bobocilor la Liceul Vulcan. Nu pot decât să mă îngrozesc. Acestea sunt generaţiile care vin din urmă? Acesta este modul de a gândi al tinerilor de 14-15 ani? Aceasta este educaţia pe care o dăm copiilor noştri? Domnilor profesori, demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi. Nasol”, le-a transmis profesorilor preotul Mănăsuc Zgărcea, pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul le-a recomandat elevilor să se costumeze în cărţi.

„De Halloween, costumaţi-vă în cărţi. Cultura este ceva care îi îngrozeşte pe mulţi”, a completat preotul Mănăsuc, într-o altă postare.
 
În urma scandalului iscat, elevii de la Colegiul Tehnic din Vulcan au fost nevoiţi să schime tema aleasă, într-una mai „decentă”: Hollyood.