Preot mort în spital, înmormântat de o altă familie din greşeală

Un preot dintr-o comună din Satu Mare a fost înmormântat de o altă familie, după ce angajaţii de la morgă au încurcat cadavrele. 

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 12:01
Preot mort în spital, înmormântat de o altă familie din greşeală

Preotul ortodox Ioan Panusciac în vârstă de 53 de ani a fost internat iniţial Spitalul din Satu Mare cu pneumonie. Ulterior el a fost transferat la spitalul din Carei, acolo unde a şi murit.

În momentul în care familia a mers la spital să-i ridice trupul, a avut parte de un şoc. Părintele Ioan Panusciac nu a mai fost găsit, pentru că trupul său fusese dat, din greşeală, unei alte familii care, de fapt, ar fi trebuit să ridice trupul unei femei în vârstă de 80 de ani. Mai mult, această familie a şi înmormântat trupul pe care l-a ridicat de la morgă. 

Managerul spitalului spune că s-a făcut o greşeală. A fost o defecţiune la sistemul de refrigerare, toate cadavrele au fost scoase, iar în momentul în care au fost introduse înapoi în frigider s-au încurcat etichetele. 

S-a deschis o anchetă în acest caz. Angajatul vinovat a fost suspendat, însă acum trupul părintelui va trebui deshumat şi apoi înmormântat de familia sa. 

Citeşte şi Clanul rival al familiei Duduianu a petrecut în ziua în care Emi Pian a fost înmormântat. Au tăiat porcul în plină stradă