Preoteasa rănită într-un accident cumplit în drum spre Moaştele Sfintei Parascheva a fost externată

Preoteasa rănită grav într-un accident acum o lună şi jumătate a fost externată. Femeia a ieşit miercuri din spital şi se întoarce acasă la cei doi copii rămaşi în viaţă. Preoteasa şi-a pierdut soţul şi fiica de şase ani într-un accident cumplit în drum spre Moaştele Sfintei Parascheva.

29 nov. 2017, 11:00
Preoteasa rănită într-un accident cumplit în drum spre Moaştele Sfintei Parascheva a fost externată

Femeia a fost externată după ce a stat în spital 42 de zile, timp în care a trecut prin două operaţii şi a petrecut o lungă perioadă la terapie intensivă. 

Specialiştii spun că este o minune că aceasta a supravieţuit. Preoteasa va ajunge acasă la cei doi copii rămaşi în viaţă.

Preotul Petru Gavril mergea cu familia și rudele la Sfanta Parascheva, pentru a se ruga după ce avusese un vis straniu. În localitatea Cornu Luncii, un şofer de 42 de ani a intrat pe contrasesns, cu peste 100 de kilometri la oră și a spulberat mașina condusă de părinte.

Maşinile au fost pur şi simplu tocate în urma impactului devastator. Preotul, sora, cumnatul dar și șoferul care a provocat accidentul, au murit pe loc. Fetia de 6 ani a preotului a decedat ulterior la spital.