Presa din Germania, despre MOTIVUL-ŞOC al demiterii lui Christoph Daum

Christoph Daum şi-a reziliat contractul cu FRF, iar presa germană comentează plecarea acestuia de la echipa naţională a României.

15 sept. 2017, 05:10
Presa din Germania, despre MOTIVUL-ŞOC al demiterii lui Christoph Daum

Germanii scriu ca, pe langa ratarea calificarii la CM 2018, relatia dintre Christoph Daum si FRF s-a rupt din cauza presei din Romania.

Christoph Daum a fost dat afară de la naţională. Anunţ de ultimă oră al FRF

„Christoph Daum a demisionat din functia de selectioner al Romaniei. De cateva luni se afla intr-un razboi cu jurnalistii romani, care l-au atacat constant. La randul lui, i-a acuzat in pe reprezentantii mass-media de lipsa de respect si ca scriu minciuni”, a scris Spiegel.

„Dupa un an si doua luni, totul e terminat. Contractul i s-ar fi terminat in decembrie 2017, insa valul de critici din ultimele saptamani a dus la rezilierea prematura a contractului”, a notat si Kicker.

„Fostul antrenor al lui Stuttgart a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Rusia si a fost demis. A avut mari probleme cu mass media din Romania”, precizeaza n-tv.

Christoph Daum a inregistrat doua victorii, trei egaluri si trei infrangeri in meciurile oficiale, ratand calificarea la CM 2018. Christoph Daum avea un salariu de 540.000 de euro pe an.