Presa din Grecia: „Coşmar pentru Ranieri. Frustrare naţională”

Presa elenă critică, duminică seară, prestaţia reprezentativei Greciei în partida cu România, scor 0-1, notând că a fost cel mai slab meci al grecilor din ultimii ani şi că fotbaliştii lui Claudio Ranieri au dezamăgit, dar şi că elevii lui Victor Piţurcă au obţinut relativ uşor cele trei puncte.  

08 sept. 2014, 04:45
Presa din Grecia: „Coşmar pentru Ranieri. Frustrare naţională”

„Coşmar pentru Ranieri. Grecia lui Ranieri, pas cu stângul în preliminarii. Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani. Jucătorii greci au părut nepregătiţi în comparaţie cu românii şi au realizat una dintre cele mai slabe performanţe, o înfrângere echitabilă. Este doar primul meci şi nimic nu e pierdut, dar felul în care a arătat Grecia produce griji pentru viitor”, a notat On Sports, citat de Mediafax.

Sentra Goal a menţionat că Grecia a pornit greşit, „fără culoare şi impersonală”. „Grecia n-a arătat suflet şi pasiune, a arătat rău şi cu un om în plus”, adaugă sursa citată.

„Naţionala Greciei a dezamăgit, a fost total neconvingătoare şi n-a reuşit să marcheze nici când a avut superioritate numerică”, a scris şi Sport Day.

Nova Sports este de asemenea de părere că echipa Greciei a dezamăgit: „Frustrare naţională. Grecia a dezamăgit în meciul cu România. Victor Piţurcă a reuşit să-şi ia o revanşă valoroasă pentru eşecul de la barajul pentru Mondiale. Grecia a început în cel mai rău mod posibil”.