Presa norvegiană, după victoria Stelei în Liga Campionilor: Stromsgodset şi-a bătut joc de ocazii

Presa norvegiană a comentat victoria Stelei în faţa lui Stromsgodset, scor 1-0, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, apreciind că gruparea scandinavă merita mai mult.

17 iul. 2014, 06:47
Presa norvegiană, după victoria Stelei în Liga Campionilor: Stromsgodset şi-a bătut joc de ocazii

Godset a irosit şanse de aur„, au titrat jurnaliştii de la Nrk, care sunt convinşi că formaţia lor merită mai mult.

Stromsgodset a răvăşit Steaua în prima repriză, dar şi-a bătut joc de ocazii. A costat-o scump pe Godset, care are o misiune aproape imposibilă în retur. După pauză, echipa a fost aproape de nerecunoscut„, a mai scris sursa citată, potrivit ziare.com.

Citeşte şi Reacţie SURPRINZĂTOARE a lui Costel Gâlcă după Stromsgodset-Steaua 0-1

Pe de altă parte, jurnaliştii de la Dagbladet l-au găsit vinovat pe portarul Kwarasey, care a ieşit greşit la golul lui Iancu.

Speranţele de Champions League sunt distruse de gafă lui Kwarasey. Godset a început clar mai bine şi a avut şanse mai mari. În retur va fi infernal„, a menţionat publicaţia norvegiană.

În ceea ce priveşte meciul retur, jurnaliştii de la Nettavisen sunt de părere că „Stromsgdoset trebuie să-şi ia jocul bun şi la Bucureşti pentru a produce tensiuni„.

Steaua a câştigat cu scorul de 1-0 la Drammen, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, cu Stromsgodset, unicul gol fiind opera lui Gabriel Iancu, în minutul 49. Returul se va disputa pe 23 iulie, la Bucureşti.