Presa turcă: Mircea Lucescu, înlocuit cu Senol Gunes la naţionala de la Istanbul. Gunes dezminte

Tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naţionalei Turciei, care este antrenată din 2017 de Mircea Lucescu, susţine ntv.com.tr.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 13:57
Presa turcă: Mircea Lucescu, înlocuit cu Senol Gunes la naţionala de la Istanbul. Gunes dezminte

UPDATE: Tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, despre care site-ul postului NTV a scris că ar urma să preia conducerea tehnică a naţionalei Turciei, a declarat că nu a primit o ofertă în acest sens şi că dacă ar primi ar vrea să ajungă la prima reprezentativă, însă nu înainte de a-i expira actualul contract, relatează sabah.com.tr.

„Am spus că dacă aş pleca de la Beşiktaş aş merge la echipa naţională. Aş vrea să ajung la naţională la sfârşitul sezonului, când îmi va expira contractul, nu înainte. Nu mă aştept să fiu demis.Voi face totul ca să rămân. Muncesc pentru ca această echipă să obţină succese. Nu am primit ceva legat de echipa naţională, dar dacă voi primi vom discuta”, a spus Guneş.

„După 15 ani, Şenol Guneş revine la echipa naţională”, notează site-ul postului NTV. Potrivit sursei citate, Guneş ar urma să pregătească în paralel şi echipa Beşiktaş, cu care are contract până la finalul sezonului, şi prima reprezentativă, la care se va afla pe bancă de la meciurile din luna martie (22 martie – cu Albania, 25 martie – cu Moldova).

„Mircea Lucescu, în vârstă de 73 de ani, care are contract până la 30 iunie, ar urma în scurt timp să fie trimis de la echipa naţională”, menţionează ntv.com.tr.

Cu Lucescu la conducerea tehnică, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.