Preşedintele Donald Trump, după explozia de la Londra: Sunt terorişti care se aflau în atenţia Scotland Yard

Preşedintele american Donald Trump a declarat că explozia care a avut loc vineri la staţia de metrou londoneză Parsons Green a fost declanşată de "oameni bolnavi şi demenţi care se aflau în atenţia Scotland Yard", făcând un apel la vigilenţă din partea autorităţilor britanice.

RomaniaTV.net
15 sept. 2017, 12:23
Preşedintele Donald Trump, după explozia de la Londra: Sunt terorişti care se aflau în atenţia Scotland Yard

„Un alt atac la Londra comis de către un terorist ratat. Aceştia sunt oameni bolnavi şi demenţi care se aflau în atenţia Scotland Yard. Trebuie să fim proactivi! Teroriştii rataţi trebuie gestionaţi într-o manieră mult mai strictă. Internetul este instrumentul principal de recrutare pe care trebuie să-l anulăm şi să-l folosim mai bine”, a transmis Trump, prin intermediul contului de Twitter.

EXPLOZIA de LA METROUL DIN LONDRA a creat panică, vineri dimineaţă, în sud-vestul Londrei. Mai multe persoane au fost rănite după ce un dispozitiv improvizat a explodat în vagonul unui tren, în staţia de metrou Parson Green. Conducerea Poliţiei Metropolitane a calificat incidentul drept unul terorist.

 

Niciunul dintre răniţi nu prezintă răni grave sau care să le pună viaţa în pericol. Pacienţii sunt trataţi la patru spitale şi clinici la Londra, a anunţat Serviciul Naţional britanic de Sănătate (NHS).


EXPLOZIE la metroul din Londra. Mai multe persoane au fost rănite. Poliţia Metropolitană: UN ATAC TERORIST – LIVE VIDEO