Preşedinţii de organizaţii ai PSD îl susţin pe Victor Ponta

Mai mulți lideri locali ai PSD și-au afirmat astăzi susținerea lui Victor Ponta la președinția partidului, precum și la conducerea Guvernului României.

17 nov. 2014, 16:09
Preşedinţii de organizaţii ai PSD îl susţin pe Victor Ponta

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat astăzi: „Trecem printr-un moment dificil, am pierdut alegerile prezidențiale, dar nu este acum momentul să tăiem capete. Este adevărat că trebuie să facem o analiză a rezultatului pe localități, pe județe, dar nu la nervi. De aceea, fac apel către toți colegii la calm. Din punctul meu de vedere trebuie să rămânem la guvernare și să păstrăm echipa Victor Ponta- Liviu Dragnea – Andrei Dolineaschi la conducerea partidului”.

„Este foarte important, ca în aceste momente, să ne păstrăm calmul cu toţii, lideri locali, judeţeni şi centrali. Toţi colegii noştri trebuie să înţeleagă nevoia de unitate în partid. Nu avem nevoie acum de tensiuni interne, nu avem nevoie de ceartă. Analiza rezultatelor obţinute trebuie făcută in linişte, cu decentă şi bun simt şi nu trebuie să constituie un prilej de promovare a unor conflicte interne sau interese personale.

Avem, ca partid, o obligaţie clară faţă de cei peste 5 milioane de români care au crezut în noi şi în proiectul lui Victor Ponta, care a obţinut un rezultat bun în aceste alegeri.

PSD Dâmboviţa are convingerea că doar împreună vom putea clădi, în continuare, proiectul nostru de guvernare.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îl felicită pe preşedintele partidului Victor Ponta pentru scorul obţinut în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, şi asigură conducerea centrală a PSD şi pe liderii săi de sprijinul total pentru continuarea obiectivelor şi proiectelor de dezvoltare a României.O echipă puternică este cea a cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter, iar în politică e nevoie de oameni de caracter” a afirmat și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Mesaje similare au fost transmise și de către președintele PSD Olt, Paul Stănescu. Rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale în județul Olt arată că cele mai multe voturi au fost pentru Victor Ponta, respectiv 64,77% din voturile valabil exprimate.