Presupusa amantă a primarului din Baia de Aramă, găsită moartă în maşină. Ea ar fi intrat într-un copac în timp ce era urmărită de edil

O tânără a fost găsită fără suflare, doar în lenjerie intimă, într-o maşină, într-o localitate din judeţul Mehedinţi. Potrivit presei locale, fata, care ar fi fost amanta primarului din Baia de Aramă, a intrat cu maşina în copac fiind urmărită de edil. Asta după ce tânăra l-ar fi fotografiat dezbrăcat în pat. 

RomaniaTV.net
07 iun. 2017, 06:15

Tânăra a mers la o petrecere privată, la invitaţia unui poliţist, potrivit GorjDomino.ro. Acolo şi-a făcut apariţia, la un moment dat, şi primarul din Baia de Aramă, cu care tânăra ar fi avut o relaţie extraconjugală. Cei doi s-au retras într-o cameră, unde femeia l-ar fi fotografiat dezbrăcat, mai scriu jurnaliştii. De aici, totul a degenerat într-un conflict aprins, primarul acuzând-o pe amantă că vrea să-l şantajeze.

Fata a fugit apoi din cameră, doar în lenjerie intimă şi desculță, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Edilul ar fi pornit pe urmele ei, dar nu la volanul autoturismului personal, ci al unui SUV cu numere de Timiş, scrie presa locală. La un moment dat, tânăra a pierdut controlul volanului şi a provocat un accident grav, în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Ancheta a scos la iveală o serie de amănunte cel puţin stranii, care au condus apoi către primarul din Baia de Aramă. Oamenii legii i-au percheziţionat autoturismul personal, dar apoi au descoperit că maşina nu a fost implicată în accidentul respectiv. Pentru a elucida misterul, poliţiştii au ridicat imaginile surprinse de camerele video de la restaurant, dar şi din alte locuri de pe traseu. 

Edilul din Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu, a refuzat să facă declaraţii despre o posibilă audiere a sa în dosarul care vizează moartea tinerei în accidentul de la finalul lunii aprilie, mai scriu jurnaliştii de la Gorj Domino.