Presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae:I-am trimis o poză cu burtica de Crăciun, iar ca răspuns mi-a dat block

Nicoleta Cîrjan este presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, alungat din țară din vara anului trecut, unul din motive, dacă nu chiar cel principal este acest copil.

05 feb. 2016, 20:59
Presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae:I-am trimis o poză cu burtica de Crăciun, iar ca răspuns mi-a dat block

„Nu vorbesc despre tatăl copilului si las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes”, scrie pe blogul său.

„Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio așteptare de la tată sau familia acestuia”, a mai precizat Cîrjan.

„În toată perioada asta de sarcină, m-am confruntat cu sindromul fugarului din partea lui. Ignore, nepăsare, îndepărtare completă. Femeile care au pățit-o ca mine recunosc perfect atitudinea bărbaților din acest scenariu. Nu a fost o surpriză pentru mine, nu am cerut nimic și nici nu m-a deranjat prea tare ca au lipsit sprijinul financiar, grija, atenția sau dragostea de care are nevoie orice femeie însărcinată. Mi-a lipsit, însă, mult de tot, prietenia lui. M-au marcat două faze: întâlnirea în care a stat cu ochelarii de soare pe față tot timpul discuției, și, cireașa de pe tort, când i-am trimis o poză cu burtica de Crăciun, iar ca răspuns mi-a dat block pe Facebook.

De parcă o lentilă colorată sau capul băgat în nisip fac realitatea să dispară. Deh… men Am decis atunci că îi dau și eu ignore. Sunt înciudată că știu că, de fapt, nu o să-l ignor niciodată, căci nu ar fi spre binele fetiței. Va trebui să învăț și lecția ego-ului călcat în picioare, căci mi-am promis că niciodată nu-l voi izgoni pe tatăl copilului meu, oricât de nedrept s-ar purta el cu mine”, scrie Nicoleta pe blogul ei.

„Povestea mea de dragoste este una atipică. Am suferit pentru că nu am putut împărți cu bărbatul care m-a lăsat însărcinată bucuria acestei perioade speciale. Dar am împărțit-o, în schimb, cu toți acești oameni din jurul meu de care m-am îndrăgostit pe bune”, mai spune ea.