Presupusul criminal al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua, propus pentru arestare preventivă

Presupusul criminal al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua este un tânăr de 25 de ani, care se pare că facea parte dintr-un grup mai mare de suporteri stelişti. El a fost reţinut de către anchetatori în noaptea de joi spre vineri şi este propus pentru arestare preventivă. 

26 aug. 2016, 05:47
Presupusul criminal al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua, propus pentru arestare preventivă

UPDATE Agresorul tânărului mort în urma incidentului produs după meciul Steaua-Dinamo va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a fost reținut vineri de procurori.

În data de 26 august, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București (PTB) au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului Badea Alexandru, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor„, se arată într-un comunicat de presă.

Primele date arată că el făcea parte dintr-un grup mai mare de suporteri stelişti. 

Bărbatul a fost prins în noaptea de joi spre vineri de către poliţiştii de la Seviciul Omoruri şi retinut. El a recunoscut în timpul audierilor că a avut o altercaţie cu victima şi va fi dus la locul faptei pentru a explica cum s-a ajuns la tragedia de sâmbătă noapte.

Adrian Daniel Matei, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, acolo unde se afla în comă după ce sâmbătă a fost lovit cu o sticlă în cap după meciul Dinamo-Steua. Potrivit medicilor, în urma loviturilor tânărul a suferit un hematom cerebral sever.