Pretenţiile lui Toto Cutugno pentru concertul de la Bucureşti

Toto Cutugno, celebrul compozitor si cantaret italian ce a cucerit topurile cu piesele sale, va concerta la Bucuresti vineri - 27 Februarie 2015, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 14:55
Pretenţiile lui Toto Cutugno pentru concertul de la Bucureşti

Organizatorii concertului pun la punct ultimele detalii, asigurandu-se ca fiecare cerinta din riderul impus de staff-ul artistului va fi indeplinita.

Pregatirile pentru evenimentul de maine au intrat in linie dreapta, organizatorii avand grija ca artistul sa aiba parte atat de confortul binemeritat cat si de conditii excelente privind aspectele tehnice ale show-ului de la Sala Palatului.

Toto Cutugno a sarutat o jurnalista

Toto a sosit in tara miercuri seara (25 Februarie), cu o cursa din Italia, la aeroport fiind asteptat de un grup de jurnalisti, printre care si o reporterita de la Antena Stars, pe care o remarcase in urma cu o saptamana, la conferinta de presa sustinuta de artist la Intercontinental si pe care a complimentat-o in stilul „italiano vero”. De data aceasta, la revederea frumoasei jurnaliste, artistul i-a oferit un trandafir si o sarutare pe frunte. „Va prezint logodnica mea romanca!” a glumit Toto inainte de a o invita la concert.

Limuzina, bodyguarzi si sampanie pentru ‚Italiano Vero’

La aeroport, cantaretul a fost intampinat de bodyguarzi si a fost condus la hotelul de 5 stele la care va fi cazat pe perioada sederii in capitala, cu o limuzina de lux, neagra, marca BMW!

La Sala Palatului, artistul va avea nevoie de trei cabine spatioase si confortabile – una pentru el si doua pentru band. In cabina sa, Toto a cerut sa aibe la dispozitie o sticla de sampanie, whiskey, suc de portocale, Coca Cola, Fanta, Sprite, apa minerala/plata, ceai, fructe proaspete – mere, pere, capsuni, ananas, kiwi, banane, cafea, lapte, sandwichuri si pizza! Cerintele pentru band sunt asemanatoare cu ale artistului, cu exceptia faptului ca membrii formatiei au inlocuit sampania si whiskey-ul cu berea si vor avea la dispozitie mai multe prosoape (de culoare neagra) decat artistul.

Ultimele bilete se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici . Cei ce doresc sa comande biletele online ar trebui sa se grabeasca deoarece vanzarea online se va incheia in curand. Site-urile de pe care se mai pot comanda bilete sunt: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro, www.MYTICKET.ro.