HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU. Totul despre dragoste, bani, carieră, sănătate. Previziuni COMPLETE Berbec

Incepeti anul in forta, devreme ce insusi Marte, patronul vostru, va intampina inca din zorii primei zi a anului in propriul domiciliu, din Berbec. Aceasta energie pura va alimenta pana la jumatatea lunii februarie si va ajuta sa puneti in miscare idei cat se poate de indraznete.

28 dec. 2018, 09:13
HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU. Totul despre dragoste, bani, carieră, sănătate. Previziuni COMPLETE Berbec

Marte este ca o sabie, poate chiar un intreg arsenal de lupta, atunci cand traverseaza teren propice si nicio alta zodie in afara de voi si Scorpion, poate doar Capricorn, nu reuseste sa manevreze atat de iscusit si constructiv ceea ce aceasta planeta daruieste, obosita dupa un drum anevoios prin 2018, in care a retrogradat, scrie astrostar.ro. In 2018, Marte a parcurs doar 5 zodii, plecand din Scorpion, deci tot din domiciliu, avantajandu-i pe acestia anul trecut. Anul acesta, intrand in Berbec la 4:20 am, va avantaja pe toata lumea, pentru ca este ca un START, de bun augur, ajungand sa parcurga pana in decembrie 8 zodii, inchizand tot in domiciliu, la loc in Scorpion.

Citeşte şi HOROSCOP DE REVELION. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti

V-am ametit? Ok. Hai sa ne oprim. Nu voi trece usor peste acest tranzit. Asa cum spuneam, altele sunt zodiile care se plang atunci cand Marte intra in casa lor. Sigur, fiind taios, cu Marte poti distruge, rani, chiar ucide. Insa cum acest Horoscop se adreseaza citititorilor mei, as indica folosirea acestuia mai mult pentru idei, initiativa, ingeniozitate, creativitate, curaj, putere, atat pentru voi insiva , cat si pentru grupul din care faceti parte, avand in vedere ca aceste grupuri sau comunitati, cel putin cele la care face referinta harta voastra, intampina probleme. Daca nu veti fi voi salvatorii, atunci cine?

Un moment mai delicat il reprezinta zilele de 12 si 13 februarie, cand Marte intalnindu-l pe Uranus pe ultimul grad al acestei zodii, se creeaza o situatie speciala, deosebita la nivel general, iar daca pana la acel moment se va crea un efect de oala sub presiune, atunci ceva va exploda, de la o roata la masina, pana la un posibil razboi. Atentie cum reactionati in aceste zile, dar si ce acumulati pana atunci!

Ma straduiesc din rasputeri sa realizez acest Horoscop cat se poate de obiectiv, si sa nu ma las distrasa de tensiunile sub care sta acum intreaga omenire, incercand sa daruiesc fiecaruia dintre voi, un motiv de concentrare asupra scopului personal.
Asadar, aveti grija cum incepeti anul, fiti primii, fiti voi, fiti liberi, fiti curajosi, pentru ca de voi s-ar putea sa depinda multi altii. Voi sunteti liderii. Totusi, nu va grabiti, controlati impulsivitatea, colaborati cu zodii pamant, care va tempereaza sau va temporizeaza, nu lasati focul sa arda totul dintr-o data. Pana la jumatatea lui februarie, fiti precauti la volan, ponderati viteza, nu va obositi ochii si nu va expuneti unor riscuri ce ar putea avea ca rezultat raniri, atat in zona capului, cat si pe tot restul corpului, insolatii, evident pentru cei care calatoresc sau traiesc in tari calde, arsuri, sau riscul de a va sari micro-obiecte in ochi.

Revenind la grupuri si prieteni, pana pe 3 mai inca resimtiti efectele anului trecut, insa putin mai estompate. Daca vorbim doar de grup de prieteni, gasca etc, poate ar trebui sa fiti mai retrasi. Cu cat insistati mai mult sa fiti in preajma prietenilor, cu atat veti simti mai multe diferentele dintre voi. Ies la suprafata defecte ce pana acum nu v-au deranjat atat de tare. Exista in continuare riscul rupturii unor prietenii sau despartiri ce au loc din motive firesti, de distanta. Alti Berbeci pot resimti lipsa prietenilor, se pot simti singuri, insa nu este un an prea optimist pentru legaminte de prietenie. Nu insistati acolo unde vedeti ca initiativele vin doar din partea voastra.

As putea spune ca o prietenie nou formata, se poate transforma chiar intr-o dusmanie, in curand sau in viitor, daca tinem cont ca dupa 3 mai, Luna neagra intra pe casa dusmanilor pana la sfarsitul anului. Cu siguranta, unica perioada buna in privinta unui suport oferit de altii este undeva prin martie, in rest, 2019 este un an in care trebuie sa va bazati pe forte proprii, ba mai mult, asa cum ati vazut, posibil sa trebuiasca sa ii mobilizati, mai degraba, voi pe altii. Daca ne referim la grupurile din care faceti parte, mediu social, companii, colective, apar lucruri iritante, pe care parca nimeni nu le ia in seama, nimeni nu stie de unde sa le apuce. Voi s-ar putea sa aveti macar idei, pe care sa le oferiti altora, daca nu initiative salvatoare.

Este foarte interesant 2019, an de imparteala. Este unul din acei ani in care socoteala trebuie sa va iasa corect, 50/50. Si se poate. Axa destinului a intrat pe segmentul Rac Capricorn, iar pentru voi asta inseamna orientare catre familie, maternitate, casa, suflet, confort, tara chiar, pentru cei care inca nu au reusit sa se adapteze pe alte meleaguri. Pe de alta parte, Karma sta pe cariera, ceea ce spune ca ar trebui sa o lasati mai moale cu ambitiile. Tot pe cariera Saturn culmineaza si creeaza multor Berbeci sansa apogeului profesional si a unor reusite ce vin in urma unor eforturi. Care este de fapt adevarul? Ce vrea sa spuna acest Horoscop pana la urma? Stati acasa ori munciti?

Raspunsul corect este ca la fiecare Berbec in parte, alegerile se fac in functie de varsta si de ceea ce va lipseste. Evident ca o femeie care pana la 38 de ani nu a facut decat sa munceasca si sa conduca firme, nu s-a maritat, nu are un copil, desi isi doreste, a venit timpul sa se ocupe de viata privata. Acel apogeu poate insemna si o croaziera profesionala, in care va puteti permite luxul sa inghetati la un nivel satisfacator, prioritatile carieristice, pana la momentul in care aduceti pe lume un copil, pentru ca peste un an sau doi sa va reluati misiunea de unde ati lasat-o, fara probleme.
Pentru cineva care pana acum a stat doar acasa si simte nevoia de implicare profesionala, exista cateva directii. Gasiti solutii de a fi ajutat si inlocuit in problemele domestice, mai ales cand aveti copii mici, puteti studia, puteti da examene si puteti reusi sa atingeti macar acel ideal profesional avut in primii ani de facultate. Nu intamplator Axa Vietii sta „in cruce” cu zodia voastra.

Acum este momentul unor decizii si nu mai puteti amana.
Destinul in Rac mai aduce dorinta de a va muta, de a construi o casa sau de a rezolva o serie de probleme patrimoniale personale sau ce au legatura cu familia. Poate chiar de rezolvarea acetor tranzactii, vanzari de terenuri, mosteniri, depinde viitorul vostru profesional, mai ales pentru cei care vor sa transforme niste bani intr-o afacere.
Pe aceasta axa, familie-cariera au loc multe presiuni in 2019. Tot o coincidenta cu Anul Nou este conjunctia Soare/Saturn in Capricorn, amplificand sau accentuand dinamica profesionala a acestui an. Din luna aprilie pana in octombrie, insa, se produce blocarea planetei Saturn de catre Nodul Karmic, care de altfel este bine pozitionata pe cariera, ca si domiciliu.

Citeşte şi HOROSCOP FINAL DE AN. La ce să renunţi ca să-ţi meargă bine în 2019

Saturn blocat 7 luni de Nodul Sud Karmic este cea mai complicata conjunctura a lui 2019, pentru toate zodiile, pentru ca pentru cei care nu sunt in timp cu graficul vietii, acest aspect aduce corectare automata si numindu-se si „aspect de pierdere” nu se stie exact la acest moment ce puteti risca sa pierdeti, daca nu stiti sa coordonati corect actiunile si timpul. Sfatul meu ar fi sa faceti ce simtiti, cand simtiti, nu maine.

Sunt situatii care depind una de cealalta. Doriti si aspirati la o treapta superioara profesional, insa trebuie sa asteptati.

Saturn este si planeta Timpului, iar in aceste 7 luni Timpul se va juca cu noi toti, nu numai cu Berbecii. Este o situatie in care trebuie sa gasim momentul potrivit de a intreprinde tot felul de actiuni, pentru a nu ramane descoperiti sau a nu depasi un termen. De exemplu, Destinul in Rac poate insemna pentru voi construirea sau inchirierea unui sediu, fara care nu puteti demara o activitate. Un alt tip de „bad timing” se refera la potrivirea concediului de maternitate cu momentul in care trebuie sa va intoarceti la lucru, cu atat mai mult cu cat puteti fi curtati cu functii frumoase. Aici as zice sa acordati prioritate copilului, mai este si 2020 un an, la fel de puternic, dar mai relaxat in privinta carierei si chiar mai bun, avand in vedere ca Jupiter, Marele Benefic vine cu energie buna.
Puteti imbina munca si statul acasa, daca reusiti sa gasiti o astfel de formula, de activitate la domiciliu. Solicitati acest lucru de la sefii vostri, altii puteti solicita acest lucru de la autoritati, luand pe cineva in plasament, de exemplu. Daca aveti in destin obligativitatea de a munci, statul acasa devine toxic. Saturn cere macar o implicare sociala, nu neaparat profesionala.

Exista Berbeci ce vor face dese vizite la birouri ale autoritatilor pentru a obtine autorizatii, drept de sedere intr-o tara straina, chiar obtinerea cetateniei sau referitor la chestiuni ce tin de procese internationale. Cele 7 luni critice ale lui Saturn va roaga sa aveti si rabdare in acest sens. Autoritatile nu se grabesc sa va dea raspunsuri.
Axa Destinului pe Rac/Capricorn cere atentie sporita fata de parinti, mai ales parintii in varsta, ce au probleme medicale. Luna neagra sta pe casa sanatatii din mai pana la sfarsitul anului, iar unii din voi puteti merge des prin spitate cu rudele, daca va fi nevoie. Asadar familia ii poate solicita si pe aceia care sunt bine profesional, nu isi propun schimbari, insa va trebui sa isi faca timp si pentru chestiuni personale, in ciuda preocuparilor intense de ordin profesional.

Exact pe aceasta axa familie/cariera avem eclipsele de anul acesta, in ianuarie (5/6, 20/21), iulie (2, 16/17) si 26 decembrie, amplificand efectul de presiune asupra deciziilor de a imparti corect responsabilitile. Uneori va va fi greu, pentru ca sunteti in general persoane ce au mai multa eficienta asupra unui singur obiectiv, nu pe doua, nici trei. Insa asa cum spuneam, este un an de forta pentru voi si precum Lancelot supus de Regele Arthur sa-si dovedeasca virtutile de cavaler, supunandu-l a probe de iscusinta, vitejie si rapiditate in lupta, asa si voi, sunteti mai activi cand va confruntati cu provocari ce vin in viteza, decat daca ati avea timp sa analizati, din cateva sarcini, pe care este mai bine sa o atacati.

Pana sa trec a descrie unui dintre cele mai bune tranzite pe care le-ati avut pana acum, as mentiona ceva mai putin placut, dar, cu care ne confruntam cu totii mai devreme sau mai tarziu. Din 3 mai Lilith sau Luna neagra intra in Pesti, realizand unul dintre cele mai tenebroase tranzite pentru toata lumea. Berbecului insa, pe ultima casa, ii rezerva, poate, cel mai tenebros parcurs si dureaza pana pe 27 ianuarie 2020. Este o eliberare karmica, are loc o data la 9 ani si este necesara in a arde Karma acumulata in acest rastimp. Poate multi dintre voi ati fost sfinti si nu veti simti nimic, decat bucurie. Insa aceasta eliberare, purificare se face diferit de la om la om. Presiunea in subconstient, insomniile, confuzia, sentimentul de lipsa de protectie, imprastierea, epuizarea, dependenta de medicamente, alcool, tigari, dezamagirea spirituala, pentru aceia a caror credinta era oricum subreda, depresiile, fricile, erorile medicale, dusmanii reali sau imaginari, simptomele de menopauza poate chiar premature, fac parte din arsenalul cu care poate lupta chiar propria voastra slabiciune impotriva voastra.

Evident, fiti lucizi, nu se vor intampla toate odata, doar unul din cele enumerate mai sus. Important este sa eliberati, nu sa acumulati in continuare, caci trebuie sa stiti ca multi sunt tentati sa faca un fel de „pact cu diavolul”, sa se simta bine in aceste 9 luni, dar facand pacate sau greseli. Indiferent ce va streseaza, incercati sa rezolvati corespunzator si mai ales sa tineti cont ca voi sunteti cei care dati dimensiuni apocaliptice unor situatii, altfel trecatoare.

Lilith este din 3 mai motivul pentru care se pot produce unele erori medicale, dar avertizez in mod special referitor la lunile martie si septembrie.

Jupiter, planeta norocului si a sansei, denumita Marele Benefic, va ajuta foarte mult in 2019, aceasta tranzitandu-si domiciliul in Sagetator, zodie de foc ca si Berbecul. Lucrurile se leaga. Apropo de ce spuneam mai sus. Poate doar trecand prin anumite „incendii”, veti reusi sa gasiti cu adevarat calea, pentru ca Jupiter deschide drumuri, insa nu toti le vad. De aceea spuneam sa nu va speriati prea tare de anumite stari, boli, dusmani, frici. Acestea va imping de undeva, catre altceva. Jupiter este excelent pentru calatorii in strainatate, asadar planificati concedii. Este bun pentru cei plecati deja in straintate, caci ii ajuta sa rezolve in 2019 ce nu au rezolvat pana acum, acte, profesie, statut. Multi vor emigra si in 2019, dar spre deosebire de altii ce au plecat inaintea lor, vor pleca cu dreptul si le va fi de folos, cel putin 12 ani de aici inainte.
Jupiter este excelent pentru Berbecii ce urmeaza studii superioare, dau examene sau obtin burse. Tineti cont si cei despre care am vorbit in paragrafele anterioare, caci de veti dori o schimbare sau crestere profesionala, 2019 ajuta in functie de cat stiti si cat de pregatiti sunteti, altminteri ar mai fi de invatat.

Nu in ultimul rand, deschiderea spirituala sau vocationala a Berbecilor poate fi cea mai stralucita cale pe care o puteti urma, doar sa va doriti sa explorati. Si aceasta binecuvantare se poate intampla tot datorita presiunilor create de Lilith, prin spiritul vostru de conservare. Tot raul va fi spre bine!

La inceputul lunii decembrie Jupiter va intra un an de zile in Capricorn si asa cum mentionam mai devreme, 2020 este mai bun profesional, chiar si mai clar, fara blocaje. Luati-va timpul necesar sa va pregatiti temeinic si nu goniti dupa succes in 2019, neaparat, daca alti factori personali cer sa amanati pana ce sunteti pregatiti. Unii chiar veti spune la un moment data ca 2019 v-a pus piedici, insa acest tip de piedici sunt benefice, blocand o cale de acces, pentru a urma calea corecta.

Pe 7 martie Uranus paraseste Berbecul si sper ca in aceste prime luni ale anului, cu ajutorul lui Marte mentionat la inceputul analizei mele, veti reusi sa faceti acea revolutie cu viata voastra, pe care nu ati reusit sa o faceti in ultimii 7 ani. Berbecilor care au mers cu valul in acesti ultimi 7 ani, progresand, Uranus nu le mai aduce surprize. Le poate aduce doar confirmarea ca sunt pe drumul cel bun. Pentru ceilalti, Uranus cel seismic si intempestiv, v-ar putea zgaltai, pentru a va pune pe drumul bun. Ce trebuie sa stiti este doar faptul ca aceasa planeta ce nu v-a permis prea multa liniste, luandu-va pe multi pe nepregatite, ca o tornada si aruncandu-va de colo colo, inseamna progres, constiinta, cunoastere, simt civic, dezvoltare spirituala prin conectarea cu Universul, modernizare, viitor. Fiti pe lungimea lui de unda, macar pe ultima suta de metri.
Uranus va parcurge de aici inainte timp de 7 ani zodia Taurului care pentru voi inseamna banii castigati.

Azi banii vostri provin din anumite surse, insa maine originea lor se poate schimba, in functie de intentiile voastre profesionale. Uranus creeaza unora mirajul castigului peste noapte. Renuntati la aceasta idee, pentru ca ea nu este una generala. Cei care vor beneficia de o astfel de minune, sunt oameni straluciti ce pot fi descoperiti sau pot participa la concursuri si au de oferit ceva in echilibru perfect cu remuneratia primita. Acesti oameni sunt putini, dar nu ii excludem. Nu este vorba de castiguri nemeritate, ci chiar meritate prin geniul de care dau dovada. Altfel tot bani munciti vor fi, dar pot veni de la un alt nivel, prin descoperirea independentei voastre.

Pentru urmatorii 9 ani, Kiron ce intra in zodia voastra pe 18 februarie, pregateste noi lectii si va fi un sever, dar excelent antrenor pentru a va invata pe toti ce inseamna a va transforma slabiciunile in trasaturi forte..