Previziuni decembrie 2017 zodii de foc: Mercur retrograd aduce în prim plan probleme

Nativii din zodiile de foc vor avea parte de schimbări majore pentru care vor trebui să ia decizii radicale

28 nov. 2017, 07:34
Previziuni decembrie 2017 zodii de foc: Mercur retrograd aduce în prim plan probleme

Întrucât retrogradează într-un semn care se ocupă de dreptate și adevăr, Mercur va face tot posibilul să scoată la suprafață minciuna.

Recomandări pentru zodiile de foc în perioada 03.12.2017-23.12.2017:

La Berbeci, între 3-23 decembrie, Mercur retrograd va trezi dorința de a călători în străinătate, apar idei privind schimbarea statului social sau a carierei. Această perioadă este bună pentru a vă face ordine în gânduri, de fapt, aceasta este și provocarea pe care o aduce Mercur: schimbarea stilului de viață.

Pentru nativii din zodia Leu, ziua de 3 decembrie 2017 va reprezenta un moment cheie, deoarece Mercur retrograd va evidenția problemele afective, escapade amoroase ale partenerului. Dar vă așteptați la așa ceva și nu veți fi surprinși. Șanse mari ca cei singuri să întâlnească o persoană karmică, dar veți trăi agonia și extazul în același timp.

Pe 3 decembrie 2017 Mercur retrograd la Săgetători în domiciliu aduce o bulversare a echilibrului interior. Mulți Săgetători vor pica în depresie, vor avea ieșiri necontrolate. Este un punct cheie în viața voastră pe plan sentimental, profesional, de sănătate, de aceea încercați să luați decizii radicale.