PREVIZIUNI: Fuziunea va genera plecări atât din PNL, cât şi din PDL

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă să fie plecări atât din partidul său, cât şi de la PDL, după fuziunea dintre cele două formaţiuni politice, transmite Agerpres. Dolha este de părere că vor fi şi multe persoane care se vor îndrepta spre noul partid.

23 iul. 2014, 10:12
PREVIZIUNI: Fuziunea va genera plecări atât din PNL, cât şi din PDL

‘Nu spun că după data de 26 iulie nu o să fie plecări şi dintr-o parte, şi din alta. Da, o să fie, dar numărul celor care pleacă din noul partid fuzionat o să fie mai mic decât numărul celor care o să vină – cred eu azi – înspre noul partid de dreapta. Cu alte cuvinte, o să fie ca în natură: nimic nu se pierde, ci totul se transformă’, este de părere Dolha.

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud le-a mulţumit şi i-a felicitat pe democrat-liberali pentru faptul că au acceptat ca denumirea noului partid să fie Partidul Naţional Liberal şi consideră că unificarea dreptei trebuia să se producă de mult, însă ea a fost blocată de ‘orgoliile şi vanităţile personale’ ale lui Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI Stelian Dolha, deputat PNL: Crin Antonescu nu se va retrage din politică

Stelian Dolha spune că este imperativ ca viitoarea Alianţă Creştin Liberală să câştige alegerile prezidenţiale din noiembrie, în caz contrar stânga se va afla la conducerea ţării pentru încă zece ani.

‘Dreapta românească trebuie să câştige alegerile prezidenţiale, pentru că altfel România e condamnată pe un deceniu de aici încolo să fie condusă de partidul baronilor roşii, cu marionetele lor cu tot, şi de Victor Viorel, un personaj care minte, care e în stare să facă promisiuni fără număr’, a mai spus deputatul bistriţean.