Previziuni karmice 1-7 mai 2017. Săptămâna revoltelor, karma lucrează în sens invers

Previziuni karmice 1-7 mai 2017. Nu aduce anul ce aduce prima săptămână din luna mai. Lucrurile nu vor fi roz pentru multe zodii.

RomaniaTV.net
28 apr. 2017, 16:01

Previziuni karmice 1-7 mai 2017 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE APĂ:

RAC – Impulsuri puternice, vorbe tăioase, gesturi necugetate… un amalgam de sentimente și emoții vor fi generate de tranzitul Lunii în harta natală a acestui nativ. Urmează o perioadă în care vor simți că trăiesc totul cu maximă intensitate.

SCORPION – Nativul zodiei Scorpion se revoltă cel mai mult din toate zodiile. Unele lucruri care se vor petrece la locul de muncă îi vor lăsa un gust amar. E pus pe scandal.

PEȘTI – Revolta se va trezi și în sufletul nativului zodiei Pești. Va analiza și para-analiza contractele semnate în ultimele 6 luni. Va depista o serie de nereguli care îl vor determina să acționeze vehement.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Din 4 mai, Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, revine la mersul direct. Asta înseamnă că se vor clarifica o serie de sentimente pentru acest nativ. E posibil să își găsească o nouă dragoste.

BALANȚĂ – Balanța va avea parte de o săptămână plictisitoare, fără chef, fără mare tragere de inimă. Va reuși să își întărească poziția abia după data de 7 mai. Karma lucrează în sens invers pentru această zodie o perioadă.

CITESTE mai multe pe revista Teo