Previziuni karmice 18-24 decembrie 2017. Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii

Săptămâna cuprinsă între 18 și 24 decembrie va fi una spectaculoasă pentru cei mai mulți nativi. Ne apropiem încet-încet de finalul acestui an și tragem linie cu toții.

18 dec. 2017, 11:56
Previziuni karmice 18-24 decembrie 2017. Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii

Previziuni karmice 18-24 decembrie 2017: Ce se întâmplă cu zodiile
ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor fi mai în priză ca niciodată în această perioadă. Au de făcut o serie de lucruri, iar multe sarcini nu sunt stabilite de ei, ci de cei de care depind. Nu vor putea refuza mai nimic. Trebuie să tacă și să înghită.

Săgetătorii și Leii vor avea o săptămână plină de suișuri și coborâșuri. Săgetătorii trebuie să poarte discuții complicate cu familia, discuții care să îi lămurească ce au de făcut de acum înainte.

Leii vor avea câteva probleme sentimentale. Unele discuții cu partenerul de viață se pot finaliza prost pentru amândoi.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Fecioarele prind putere, prind curaj. Au una din cele mai benefice săptămâni din acest an. Vor încheia anul în glorie, așa cum l-au început de altfel. Acești nativi sunt în continuare sub protecție divină.

Taurii, în schimb, au de făcut câteva reglementări de natură juridică. Se vor trezi cu multă hârțogăraie pe cap și din cauza asta au de pătimit.

Capricornii se vor liniști. Au intrat încă de săptămâna trecută pe un tărâm fără nisipuri mișcătoare, așa cum au tot fost anul ăsta.

Citeşte mai multe pe revista Teo